الان رفتم سونو قلب ۷ هفته و دوروزم . قبل بارداری سونو واژینال دادم فقط تنبلی داشتم نگفتن رحم دو شاخه حتی تو سونو نوشته بود سایز و شکل رحم نرمال . بعد الان رفتم سونو قلب دکتر سونو پرسید رحم دو شاخه داری؟ گفتم نه
هیچی نگفت دیگه
بنظرتون رحمم دو شاخه؟ یعنی اگ بود تو سونو واژینال نشون نداده یا چی؟
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
خودم دوقلو باردار شدم تا اخرم عالی و خوب بودم حتی سرکلاژم نشدم
نگران نباش😘😘😘
♡خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆ تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔ بر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
من با رحم دو شاخ باردار شدم دو تا بارداری داشتم بدون سرکلاژ ... اصلا بهش فکر نکن ... من حتی با جراحی هم امکان بارداریم کم بود ولی خدا خواست و بهم دو تا بچه داد بدون جراحی
گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خب شما موقع بارداری فهمیدی من قبلش سونو واژینال دادم نگفتن رحمم دو شاخه حتی بردم دکترم
♡ نه منم بعد دوتا زایمان بهم گفتن زیاد جدی نگیرش😂😂
♡خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆ تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔ بر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔