2777
2789
عنوان

نگرانم بیاین یکم ، رحم دو شاخه

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 26 پست
من سر زایمان دومم دکتر بهم گفت رحم دو شاخ داری  هیچ مشکلی برای جنین تو هر دو بارداری پیش نیومد ...

جدی وا چه چیز عجبییه این رحم دو شاخ 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بود که مینوشت تعارف که نداره با شما گلم

نه فقط سوال کرد ولی تو جواب سونو ننوشته 

فقط گفته واسه ان تی بین هفته ۱۱ تا ۱۳ بیا . این نوشته طبیعیه؟ یا مشکوک بوده اینو نوشته 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
تو سونو سوالای مسخره زیاد میپرسن ذهنتو درگبر نکن خواهرم دوتا بچه داره رحمشم دو شاخه مشکلی هم نداره&n ...

خب خداروشکر پس

نه فقط سوال کرد ولی تو جواب سونو ننوشته  فقط گفته واسه ان تی بین هفته ۱۱ تا ۱۳ بیا . این نوشته ...

نه دیگه همه رو میگن ان تی انجام بدن. خیالتون راحت وقتی ننوشته یعنی نبوده

سلام😊 
نه دیگه همه رو میگن ان تی انجام بدن. خیالتون راحت وقتی ننوشته یعنی نبوده

عه ممنون خیلی نگران شدم

فکر کنم درجه بندیشون فرق میکنه خاله من ۳ تا زایمان کرده تازه دیدن رحمش دوشاخه😄

جدی خخخ پس منم معلوم نیست تا دفعه بعد برم بپرسم دوباره

اره بابا 😂😂ایشالا ک مشکلی نیس عزیزم،دکتر بهش گفته بود رحمت دوشاخه بچت نمیشه خالمم گفته بود با اجاز ...

خدا براش نگه داره خخخخ