2777
2789
عنوان

بدترین همسایه ای که تاحالا داشتید

1017 بازدید | 34 پست

چه کارهایی میکرده چجوری اذیت می‌شدید من خودم بگم همسایمون اینقدرمارو آزارداد خدالعنتش کنه خوشی نبینه مجبور شدیم خونمونو بفروشیم ازتهران بیاییم اطراف تهران همسایه پایینیمون خدالعنتش کنه وایمیستاد توراهرو حرفامونو گوش میداد صداصبط می‌کرد نصف شب تلویزیون رو تااخرزیاد می‌کرد ما نخوابیم دررومیکوبید تاییدیه خواستگاراومده وامیستاد توپارکینگ ازمابد میگفت اواخر خواستگارخواهرمو نتونست ردکنه کاربه نامزدی کشید رفت تاسوعا عاشورا تو مسجد آبرومون برد شماهم همچین همسایه ای داشتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولرشو به لوله اب ما وصل کرده بود قطع کن کولرشم خراب بوده همینجوری اب میرفته ...وقتی فهمیدیم که دوتومن پول آب اومد ..پول اب رو هم حساب نکرد گفت برید شکایت کنید 

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 

نه خوبن اکثرا فقط یکی خروس داره تو مخمه صبحا

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴