2777
2789
عنوان

بدترین همسایه ای که تاحالا داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 34 پست
یه همسایه داریم خدا جوابشو بده همه همسایه هارو با حرفای دروغ به جون هم میندازه دست خیلی رو شده ولی ب ...

یه بار تابستون ما رفتیم شمال حواهرم کنکور داشتیم یه ماه نبودیم شوهرش رفته بودبالای پشت بام شلنگ کولررو پاره کرد خواهرم بدون کولر توگرمای تهران فکرشوکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد همسایه از رو پشت بوم میومد حیاط ما رو دید میزد بعد یه پسر بی ادب داشت اومده بود تو کوچه گفته بود بابام گفته زن فلانی عجب ک.و.ن.ی داره 

یا مثلاً میومدن نگاه می کردن ما تو حیاط مون چی داریم بعد هر وقت اون وسیله لازم شون میشد در میزدن که همون وسیله رو ما بهشون بدیم بعد ما هم می‌گفتیم نداریم اونا هم حرص شون درمیومد و با بقیه همسایه ها غیبت می کردن میگفتن ما خودمون دیدیم تو حیاط شون که اون وسیله رو داشتن

یا اومده بودن شر خود و بی اجازه با اینکه ما قبلاً تذکر داده بودیم یه تیکه از در خونه شونو با در خونه ما جوش کاری کرده بودن که بابام بهشون گفت چرا این کارو کردین ؟ بعد مرتیکه پر رو عوضی کلی حرف به بابام گفته بود و همه محل هم رفت دروغ تحویل داد در مورد ما و همش ما رو مسخره کرد 

یا آنقدر سر و صدا می کنن اصلا آرامش نداریم 

پسرش دوستاشو میاره دم خونه ما و پاتوق می کنن هر چی میگیم اینجا جمع نشین بدتر میان 

خدا لعنت شون کنه حالم ازشون به هم میخوره

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

مرد همسایه از رو پشت بوم میومد حیاط ما رو دید میزد بعد یه پسر بی ادب داشت اومده بود تو کوچه گفته بود ...

واای فکرکردم فقط ماهمسایه بدداریم یه سوال ماازتهران اومدیم شهراطراف تهران بده؟خونه تهران ۷۰متر خونه جدید ۱۲۰متر

واای فکرکردم فقط ماهمسایه بدداریم یه سوال ماازتهران اومدیم شهراطراف تهران بده؟خونه تهران ۷۰متر خونه ...

اگه آرامش دارین خوبه 

من خودم اصلا از تهران خوشم نمیاد خیلی شلوغه 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره