2777
2789

من دوتا دختر دارم میخوام پسر بیارم انشالله 

میگن دکتر طاهره مختاری خوبه اما نمی‌دونم ریسک هست انقدرهزینه کنم یا نه 

کسی تجربه داره؟ 🌺

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط شمارو دارم میترسم ریسک کنم نشه چون خیلی ها نتیجه نگرفتن واقعا حوصله حرف شنیدن ندارم 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

برو ای وی اف ریسک نکن رژیم درصد خطاش بالاس

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

اگه همسرت موافق ای وی اف کن همسر من حتی بارژیمم موافق نیست وهمکاری نمیکنه  چون مرد خیلی مهمتر از زنه

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
عزیزم میتونی ازجدول چینی هم استفاده کنی

شما بارداری ؟ نی نی چیه 

کار خاصی کردی؟

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
عزیزم میتونی ازجدول چینی هم استفاده کنی

جدول چینی واسه من جواب نداد