2777
2789

پسرم۱۲سالشه  شربت ویتامین ایرانی خارجی. پودر گین آپ دو دوره  شیر خشک هرچی فک کنین دادم اصلا گرمی فرق نکرده  دکتر غدد هم بردم مشکلی نداشت  ۲۸کیلو هست  اگه راه حلی دارین که جواب میده لطفا بگین براش صلوات میفرستم 🙏🌷 

الهم صلی علی محمد وال محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر تغذیه ببرش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

گین آب خوب نیست 

حداقل پدیاشور بخر عوارضش کمتره اونم مدام بهش نده 

عصاره ی قلم گاو درست کن بریز تو غذاش

جوونه ی گندم درست کن آسیاب کن بریز تو شیر بهش بده

هر روز سیب زمینی و تخم مرغ آبپز 

کره بادوم زمینی 

چهار شیره از عطاری‌ها بگیرید هم کالری داره هم خوش اشتها میکنه هر قاشق غذاخوری ۵۲ کالری داره شامل شیره انگور خرما انجیر و توت میشه من تقریبا دو هفته هست به پسرم میدم تاثیر داشته

دکتر تغذیه تا حالا نبردمش واقعا جواب میده

اره عزیزم بهتر ازینکه ک هر دارویی بهش بدی و خدایی نکرده معدش خراب شه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
گین آب خوب نیست  حداقل پدیاشور بخر عوارضش کمتره اونم مدام بهش نده  عصاره ی قلم گاو درست ...

جوانع گندم  اکثر اجیل ها  پودر سنجد آسیاب کردم میریزم تو شیر میدم میخوره   دریغ از یه گرم

جوانع گندم  اکثر اجیل ها  پودر سنجد آسیاب کردم میریزم تو شیر میدم میخوره   دریغ ...

پودر سنجد و شیر برا رشد قدخوبه شما باید چیزهای کالری دار بهش بدین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چهار شیره از عطاری‌ها بگیرید هم کالری داره هم خوش اشتها میکنه هر قاشق غذاخوری ۵۲ کالری داره شامل شیر ...

ممنون حتما اینو امتحان میکنم قبلا شیره انگور  میدادم

عزیزم اولا طب سنتی اسلامی عالیه و معجزه میکنه، بعدم مهم سلامتی بچه ست که الحمدالله سالمه، پس حساس تشو. من میدونم طب سنتی حجامت مخصوصی رو برای رشد بچه داره و مفیده. سویق هم تو شیر بریزی و بهش بدی خوبه.

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن