2777
2789
عنوان

نخ برای لیفت

82 بازدید | 8 پست

اگر کسی انجام داده نتیجش رو بگه . و آیا کسی پیش دکتر محمدرضا امیری پویا اینکارو کرده؟ و سوال سوم بهتره بدست جراح عمومی انجام بشه یا این دکترها که کارزیبایی هم میکنن میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برای ترس و اضطراب پسرت چکار کردی منم پسرم مثل پسر شماست 

یه روانپزشک باهاش چندجلسه گذاشت . کارهایی رو ازش خواست انجام داد. تنها میخوابه تنها توی خونه می مونه خلاص شدم . البته اینم بگما سنش رفت بالاتر داناتر شد اینم مهمه. و اینم بگم ممکنه ترس ازبین بره نوعش تغییرمیکنه مثلا تبدیل به عقب نشینی ازجمع آدمهای جدید . یا پیدانکردن دوستهای متفاوت . که اینا همون ترسِ دوران کودکیه که دربزرگ سالی پخته تر شدن . 

یه روانپزشک باهاش چندجلسه گذاشت . کارهایی رو ازش خواست انجام داد. تنها میخوابه تنها توی خونه می مونه ...

مرسی عزیزم خیلی نگرانشم 

شهر ما روانشناس خوب نداره روانپزشک هم نمی‌دونستم ببرم یا نه میترسیدم دارو بده 

ممنونم جواب دادید 

انشالا گل پسرتون خوشبخت و عاقبت بخیر بشه عزیزم  

خدایا شکرت ...

مرسی عزیزم خیلی نگرانشم  شهر ما روانشناس خوب نداره روانپزشک هم نمی‌دونستم ببرم یا نه میترسیدم ...

خواهش انشالله رفع میشه . کمال گرایی والدین کم بشه .و اینکه بصورت آنلاین ما جلسه برداشتیم شماهم میتونین. و بازاینکه بگید دارو نده. و بازاینکه من کلا روانپزشکا و روان درمانگرها رو قبول ندارم مگر سی سال سابقه داشته باشن که اونم گرونن. شماهم موفق باشین

خواهش انشالله رفع میشه . کمال گرایی والدین کم بشه .و اینکه بصورت آنلاین ما جلسه برداشتیم شماهم میتون ...

کمال گرا نیستم نگرانم و ناراحتم ک تا حالا نتونستم کاری بکنم و دنبالش نبودم 

خدایا شکرت ...