2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی خواهر من خریدم فروختم اصلا خوب نمیمومد ضرر کردم.لبه های فرش بر میگشت رو مخم بود فرختم راحت شدم

پس الکی انقد تبلیغ و تعریف میکنن؟

اگر زندگی مرگ است و مرگ زندگی پس درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
مگه کشدار نیس؟ بازم جمع میشه؟؟؟ مثل همین روفرشی‌های معمولی؟؟؟

جنسشون مثل مخمله

آره کش داره ولی خب بازم چروک میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پس الکی انقد تبلیغ و تعریف میکنن؟

منم گول تبلیغ قشنگیشو خرودم حتی عکسا تمیزه پهن کردم ناامید شدم لبه های فرش برمیگرده رو مخن‌.نمیدونم والا شاید برای بعضیا خوبه.برای من خوب نمیموند.تنها خوبیش اینه تو ماشین راحت میشستم.

❤بیخود بی جهت صلوات❤
واییی خواهر من خریدم فروختم اصلا خوب نمیمومد ضرر کردم.لبه های فرش بر میگشت رو مخم بود فرختم راحت شدم

برای فرش چند متری؟ چه قدر خریدی؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

منم گول تبلیغ قشنگیشو خرودم حتی عکسا تمیزه پهن کردم ناامید شدم لبه های فرش برمیگرده رو مخن‌.نمیدونم ...

پس راضی نبودی؟ چند وقت استفاده کردین 

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 
خب شاید کوچیکتر از فرش‌تون بوده که لبه ها برمیگشته

یکم بزرگ بود اضافه میومد سفارش دادم اندازه هارو دقیق گفتم تو بعضی از عکسا نگاه کنی لبه عکس بد مونده.من که توبه کردم.گول قشنگیشو خوردم.یبار پارچه فروش پرسیدم اون بنده خدا میگفت به هر کی دادیم ناراضی بود میگفت بد میمونه.

❤بیخود بی جهت صلوات❤