2777
2789
ممنون مهربون،ببخشید یه سوال داشتم باید بزارم داروهام تموم بشن بعد اقدام کنم یا در حین مصرفشون اقدام ...

اقدام کن یهو نمیگیره بعد که شدی متفورمین قطع کن.اضافه وزن داشتی؟قندت لب مرز بود که متفورمین داده؟

اقدام کن یهو نمیگیره بعد که شدی متفورمین قطع کن.اضافه وزن داشتی؟قندت لب مرز بود که متفورمین داده؟

آره تنبلی تخمدان دارم گفت اگه بااینا نگرفت بیاتا داروی تحریک تخمدان بدم بهت،من هنوز دندونامم معاینه نکردم کلی مشکل دارن،شما چی به دندوناتون رسیدید؟

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تنبلی تخمدان دارم گفت اگه بااینا نگرفت بیاتا داروی تحریک تخمدان بدم بهت،من هنوز دندونامم معاینه ...

من دوتا درست کردم از بس که درد میکرد ینی الآنم یکی دیگه دارم ترمیم میخاد پولشو ندارم ولی از دردشم دارم دیوونه میشم خواهر شوهرم خو می‌گفت اون امپوله که میزنن برا سر کرد دندان خیلی بده و نمیگیره و اینا نمیدونم ولی برو درست کن همینجوری که در اقدامی میگن بعد دردشون زیاد میشه

من دوتا درست کردم از بس که درد میکرد ینی الآنم یکی دیگه دارم ترمیم میخاد پولشو ندارم ولی از دردشم دا ...

آره منم سه تا عصب کشی دارم بقیه هم پر کردن میخوان،هزینش خیلی بالاست،آزمایش های بارداریم با داروهاش شدن ۴تمن دیگه جا واسه دندون نمیمونه،دیگه چاره ای نیس باید درست بشه وگرنه از اونور تو بارداری اذیت میکنن

آره منم سه تا عصب کشی دارم بقیه هم پر کردن میخوان،هزینش خیلی بالاست،آزمایش های بارداریم با داروهاش ش ...

حتما اره  درست کن هرچند خیلی سخت شده شرایط .من فقط آزمایش خون دادم تو چ آزمایشهایی دادی؟

حتما اره  درست کن هرچند خیلی سخت شده شرایط .من فقط آزمایش خون دادم تو چ آزمایشهایی دادی؟

نمیدونم چی بودن نوشت با آزمایش پاپ اسمیر و چندتا دیگه که یادم نیست

امروز موعدمه

خب ی‌ هفته صبر کن چون یه موقع لقاح دیر صورت گرفته تست منفی میشه بعد ی هفته از تست مطمنی .اثر داروها تاخیر تو پریود هم هست دکتره گفت یهو میبینی می‌ریزه ب هم بدتر ولی تو بعد ی هفته مطمن میشی حداقل از جواب بی بی چک

نمیدونم چی بودن نوشت با آزمایش پاپ اسمیر و چندتا دیگه که یادم نیست

اها چکاپ کلی دادی پس .من ی ۸کیلو اضافه وزن دارم دارم ورزش میکنم ولی رژیم ندارم زیاد دکترع گفته تنبلی تخمدان فقط وزن بیاد پایین میگیره سریع نمیدونم والا چکنم

خب ی‌ هفته صبر کن چون یه موقع لقاح دیر صورت گرفته تست منفی میشه بعد ی هفته از تست مطمنی .اثر داروها ...

البته قرص دوفاستون هم خوردم 

دوبار دیگ هم قبلاً زدم بار اول هست روز زود شدم 

بار دیگ دوسه روز زودتر سی روز 

ایندفعه سی روز شده