2777
2789
عنوان

دنبال مامانهای دارای فرزند ۳تا ۵ سال هستم برای دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 24 پست

نه یه دونه دارم تهران سه‌ر قدس میشینم شعر، کاردستی نقاشی فعلا اینا رو یاد میده قبلا با دخترم کلاس مادر و کودک میرفتیم امروز تنها دیگه میره کلاس من تو کلاس نیستم دختر منم کلافه شده تو خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت   در اصل خوشبحاله پسرت     متاسفانه دوست و خانواده خوب نتو نستم پیدا کنم&nbs ...

آره از ی نظر واقعا خوبه،خونه هامون هم خیلی فاصله نداره ولی فقط باید شرایط طوری باشه ک بچه ها مقایسه نشن ک بیشترش سهم مادر است تا حدودی

اصلا بچه دور و برمون نیست دختر منم تنهاست خودم تک فرزندم فقط بچه برادر شوهرم پنج ماه ازش کوچیکتره تا حالا اونو ندیده اون تهران اصلا باهم رفت و آمد نداریم به خاطر همین مجبورم ببرمش کلاس تنهایی برای بچه ها سخته

آره از ی نظر واقعا خوبه،خونه هامون هم خیلی فاصله نداره ولی فقط باید شرایط طوری باشه ک بچه ها مقایسه ...

تو سنگ به دلت ببند    ولی بزار اونا به دله سیر بازی کنن والا من که حسرت بچه عمه و خاله و دایی و عمو به دله خودمو بچه هام مونده

تو سنگ به دلت ببند    ولی بزار اونا به دله سیر بازی کنن والا من که حسرت بچه عمه و خاله و د ...

من اصلا حساس نیستم شاید خیلی جاها ناخودآگاه مقایسه شن ولی من جلو خودشون هم میگم هر بچه ای ویژگی خودشو داره مثلا توی نوزادی بچه من لاغر بود اون دو تا ماشالله تپل،بعدش راه رفتنشون حرف زدنشون، خب شاید یذره مقایسه بشن ولی من اهمیت نمیدم ولی اگه حساسیت نشون بدی شاید اذیت بشی

قبلا که کلاس مادر و کوک میرفتیم بچه ها اصلا با هم کاری نداشتن نمیدونم چرا همشون کار خودشونو میکردن اتفاقا مادرای اونا هم تعجب میکردن دختر من فقط ادای مربی رو تو خونه درمیاره هرکاری اون می‌کرد اینم دقیقا تو خونه با من و باباش انجام میداد