از پارسال تاحالا درگیر خواهرمیم خسته شدم اینقدر براش تاپیک زدم. خواهرم تا کلاس هشتم دانش آموز ممتاز بود پر انرژی درسخون همه معلما دانش آموزا ازش تعریف میکرد. یهویی سال نهم ترم اول ریاضی شد ۹ بقیه درساش نمره هاش عالی بودا. ولی بعد اون قاطی کرد هر روز گریه زاری ک من خنگ بی استعدادم. پارسال گذشت. امسال وارد دبیرستان شد. از روز اول مهر داره گریه میکنه. حال روحیش اصلا خوب نیست شبا نمیخوابه همه درساش واسه ترم اول نمره دو سه گرفته. از اول سال شاید۱۰ روزشو مدرسه نرفته. هفته پبش به خاطر فشار عصبی حالت سکته تشنج بهش دست داد بیمارستان بستری شد😭نمیگه چشه نمیدونمم چشه. مشاوره نمیاد داد میزنه میگه مگه من دیوونم. الان تا ده دقیقه پیش داشت گریه میکرد فامیلمون عکس کارنامه بچشو استوری کرده بود نوشته بود پسر تیزهوش من. این هی گریه میکرد چرا من اینطوری امم من اینده هیچی نمیشم بدبختم. به خدا حال هممون بده مامانم ک پا به پاش گریه میکنه از ناراحتی
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
افسردگی شدید داره احتمالا. دچار یه تروما شده و نمیگه امیدوارم تجاوز نبوده باشه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
یهو که نمیشه ببر روانشناسی چیزی یا دکتر اسنپ زنگ بزن ادما نیاز دارن بگو راهنماییت میکنه
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
کجا هستید؟! تو سن بلوغ و درگیر افسردگی و کمبود اعتماد به نفس هست
تهران هستیم
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
بگو زنگ بزنه دکتر اسنپ حداقل چه ربطی داره بهتره هرشب گریه کنه که
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
افسردگی شدید داره احتمالا. دچار یه تروما شده و نمیگه امیدوارم تجاوز نبوده باشه
وای خدا نکنه. کاش بفهمم چشه. در عرض شش هفت ماه نابود شده
عزیزم اینقدر اینده خواهرتون رو ب درس و مدرسه پیوند نزنیدبراهمینه که اینقد استرس داره و فشار عصبی بهش وارده.با مکتب اسلامی اشنا هستید؟؟؟بذارید به اختیار خودش اموزش ببینه .تف تو نظام اموزشی ایران که همه ی بچه هارو یه مشت ادمای پراسترس تحویل جامعه میده