2777
2789

امشب انگشترم در حالی گم شد که خواهرم که بسیار بهش مطمئنم و بابام و زن بابام مهمونم بودن. انگشتر روی بوفه کابینت و در دسترس و در دید بود. به زن بابام هم مطمئنم. اول گفتم شاید بچه ها برداشتن هرچند ارتفاعش بالاست اما با صندلی میشه. بهرحال گشتم. بعد فکر کردیم با خواهرم که سری قبل هم انگشتر قبلیم دوماه پیش گم شد روزی که رفته بودیم خونه بابام.

عصر رفتم که با خواهر و زن بابام بریم بازار محلی. شی دیدم تو دستم نیست. چون گشاد بود گفتم احتمالا تو بازار از دستم درومده افتاده. حتی مطمئن نبودم که قبلش دستم بوده. بعد از مادرشوهرم پرسیدم چون قبلش خونه اونا بودم. گفت که دستت بوده رفتی... امشب یک لحظه انگار از ناخوداگاهم به ذهنم اومد اون سری دراوردم گذاشتم رو اوپن آشپزخانه خونه بابام، قبل از بازار رفتن. چون گشاد بود شاید خواستم کاری کنم گذاشتم اونجا... بعدم حتی یادم نمیومد که کی دستم بوده و کجا گم شده هرچی صحبت کردیم با زن بابا و خواهرم یادم نیومد 

باید درجا کیفشو میگشتی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این آدمایی که میگی برو دنبال اونی بگرد که تو افکار خودش از شما طلب داره کاره همونه

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

بعد از رفتنشون دیدیم نیست. خیلی بنظرمون از این جهت ها زن بابام مطمئن بود. فقط همه میدونیم بشدت مال دوسته و پول اندوزه. و البته درامد پدرم زیاده... نیاز مالی ندارن

خيلي شرايط سخته نميشه متاسفانه كاري كرد يوقت تهمت ميزني زشت ميشه 

شايد كار اون نباشه 

شما خونه رو بگردين حتما بجايي افتاده 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔