2777
2789

میشه بگین خواهشا؟؟؟بین دو حرام ایا اثر میکنه؟ک زن و شوهر نباشن

👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓....                         (کاربری دست دو نفره👋💤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم میگن اگه کسی ک براش طلسم نوشته شده اعتقادی نداشته باشه ب این چیزا، طلسم اثری نمیکنه.

من ب شخصه شدیداااا مخالف این چیزا ام و حالم بهم میخوره ..🥴💔

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
شنیدم میگن اگه کسی ک براش طلسم نوشته شده اعتقادی نداشته باشه ب این چیزا، طلسم اثری نمیکنه. من ب شخص ...

منم اعتقاد ندارم ک هی میپرسم

ولی ب این حرفا نیس ک

👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓....                         (کاربری دست دو نفره👋💤)
جدیییی؟ یعنی واقعیه؟بیشتر از محبتی جواب میده؟

آره.یه چیزایی دیدم.طرف می‌مرده واسه دختره یه کاری کردن که الان که ازدواج کرده وازش گذشته وقتی میبینش آه می‌کشه ولی نمیتونه کاری کنه....

آره.یه چیزایی دیدم.طرف می‌مرده واسه دختره یه کاری کردن که الان که ازدواج کرده وازش گذشته وقتی میبینش ...

میشه مثلا دو نفر نامزد باشن و براشون بزنن و طرف بیخیال شه؟

آره خیلی

مرسی عزیزم😪ی نفر بین دوستمو نامزدش بهم زده 

الان میخاد اونم بگیر ولی میگ میترسم جواب نگیرم و دیر بشه

مرسی عزیزم😪ی نفر بین دوستمو نامزدش بهم زده  الان میخاد اونم بگیر ولی میگ میترسم جواب نگیرم و ...

خداخیرنده کسیوکه پاشوسمت اینکاراوبه قصدخراب کردن خونه دیگران میزاره انشاالله بشکنه پاش

خداخیرنده کسیوکه پاشوسمت اینکاراوبه قصدخراب کردن خونه دیگران میزاره انشاالله بشکنه پاش

انشالله دوستم مث دیونه ها شده میبندنش بخدا

دخترو هم میشناسه 

من وقتی میرم پیشش ی زره حرف میزنه برام حاظرم هرکاری براش بکنم

انشالله دوستم مث دیونه ها شده میبندنش بخدا دخترو هم میشناسه  من وقتی میرم پیشش ی زره حرف میزن ...

هیییی متاسفانه خیلی زیاده من دیدم کسیوکه ۲میلیون پول میده ب دعا.همکارم می‌گفت یکی دربندبودرفتیم پیشش باخالم دیدیم یه فوتبالیستم اومده میگه واسه زنم دعامیخوام می‌ره پارتیای شبانه الان معتادبه گلش کردن دوسش دارم میخوام براش دعابگیرم خوب بشه🙄🙄😶

هیییی متاسفانه خیلی زیاده من دیدم کسیوکه ۲میلیون پول میده ب دعا.همکارم می‌گفت یکی دربندبودرفتیم پیشش ...

پیه ۲ ملیون 

چقدم پولکی