یاوه_گوی_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 143 عنوان دعای سردی و طلسم جدایی اثر میکنه؟ایا دیدین تو اطرافیان؟💥💥 5298 بازدید | 17 پست میشه بگین خواهشا؟؟؟بین دو حرام ایا اثر میکنه؟ک زن و شوهر نباشن 👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓.... (کاربری دست دو نفره👋💤) 1401/12/02 | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاوه_گوی_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 143 اوف چرا نی نی سایت اینجوری میکنه 👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓.... (کاربری دست دو نفره👋💤)
یاوه_گوی_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 143 آره اندازه چی دیدم خیلی دیدم جدیییی؟ یعنی واقعیه؟بیشتر از محبتی جواب میده؟ 👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓.... (کاربری دست دو نفره👋💤)
maral__d_ عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 1184 شنیدم میگن اگه کسی ک براش طلسم نوشته شده اعتقادی نداشته باشه ب این چیزا، طلسم اثری نمیکنه.من ب شخصه شدیداااا مخالف این چیزا ام و حالم بهم میخوره ..🥴💔 أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همانگونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
یاوه_گوی_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 143 شنیدم میگن اگه کسی ک براش طلسم نوشته شده اعتقادی نداشته باشه ب این چیزا، طلسم اثری نمیکنه. من ب شخص ... منم اعتقاد ندارم ک هی میپرسمولی ب این حرفا نیس ک 👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓.... (کاربری دست دو نفره👋💤)
haniehjoo عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1842 جدیییی؟ یعنی واقعیه؟بیشتر از محبتی جواب میده؟ آره.یه چیزایی دیدم.طرف میمرده واسه دختره یه کاری کردن که الان که ازدواج کرده وازش گذشته وقتی میبینش آه میکشه ولی نمیتونه کاری کنه....
یاوه_گوی_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 143 آره.یه چیزایی دیدم.طرف میمرده واسه دختره یه کاری کردن که الان که ازدواج کرده وازش گذشته وقتی میبینش ... میشه مثلا دو نفر نامزد باشن و براشون بزنن و طرف بیخیال شه؟ 👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓.... (کاربری دست دو نفره👋💤)
haniehjoo عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1842 میشه مثلا دو نفر نامزد باشن و براشون بزنن و طرف بیخیال شه؟ آره خیلی
یاوه_گوی_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 143 آره خیلی مرسی عزیزم😪ی نفر بین دوستمو نامزدش بهم زده الان میخاد اونم بگیر ولی میگ میترسم جواب نگیرم و دیر بشه 👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓.... (کاربری دست دو نفره👋💤)
haniehjoo عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1842 مرسی عزیزم😪ی نفر بین دوستمو نامزدش بهم زده الان میخاد اونم بگیر ولی میگ میترسم جواب نگیرم و ... خداخیرنده کسیوکه پاشوسمت اینکاراوبه قصدخراب کردن خونه دیگران میزاره انشاالله بشکنه پاش
یاوه_گوی_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 143 خداخیرنده کسیوکه پاشوسمت اینکاراوبه قصدخراب کردن خونه دیگران میزاره انشاالله بشکنه پاش انشالله دوستم مث دیونه ها شده میبندنش بخدادخترو هم میشناسه من وقتی میرم پیشش ی زره حرف میزنه برام حاظرم هرکاری براش بکنم 👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓.... (کاربری دست دو نفره👋💤)
haniehjoo عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1842 انشالله دوستم مث دیونه ها شده میبندنش بخدا دخترو هم میشناسه من وقتی میرم پیشش ی زره حرف میزن ... هیییی متاسفانه خیلی زیاده من دیدم کسیوکه ۲میلیون پول میده ب دعا.همکارم میگفت یکی دربندبودرفتیم پیشش باخالم دیدیم یه فوتبالیستم اومده میگه واسه زنم دعامیخوام میره پارتیای شبانه الان معتادبه گلش کردن دوسش دارم میخوام براش دعابگیرم خوب بشه🙄🙄😶
یاوه_گوی_اعظم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 143 هیییی متاسفانه خیلی زیاده من دیدم کسیوکه ۲میلیون پول میده ب دعا.همکارم میگفت یکی دربندبودرفتیم پیشش ... پیه ۲ ملیون چقدم پولکی 👋🤍 پس از بارها تعلیقی آمدم که بسازم🤓.... (کاربری دست دو نفره👋💤)
haniehjoo عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1842 پیه ۲ ملیون چقدم پولکی آره میگفت ما۹سال پیش رفتیم ازمامانم وخالم ومن وابجیم ۲میلیون گرفت.میگفت فقط خرپولامیرفتن پیشش