2777
2789
عنوان

کسی هست بچه بیش فعال داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 31 پست
آهان چون گفتید تکالیف داره فکر کردم اوله ...بله پسرم کلاس اولیه از پیش دبستانی متوجه شدم تاحدودی ولی ...

منم از قرص میترسم

پیش دکتر پیشیاره بردمش گفت علائم بیش فعالی رو کامل داره ولی احتمال داره از تربیت غلط باشه بی قانونه

گفت دقیق نمیشه گفت بیش فعاله یه سری ماساژ گفت انجام بده منم ترسیدم مداخله کنم بدتر بشه نکردم

اتفاقاً هرچی که بگم نکن اونکارو بدتر میکنه دقیقاً اعتمادبنفسش ضعیف شده از وقتی رفته مهد ولی خب مهدم ...

من خیلی لجباز نبودم تا قبل کلاس سوم با پدر مادرم راه میومدم تقریبا تا جایی که میتونستم به حرفشون گوش میکردم چون حس میکردم تنها نیستم 

ولی بعد کم کم بخاطر بدتر شدن رابطه ام تو مدرسه با همه تو خونه هم بد شد 

یچیز دیگه ام هست اگه بیش فعال باشه ممکنه دچار بلوغ زودرس بشه 

چون همچیو بیشتر از بقیه هم سناش میفهمه 

این بلوغ زودرس ممکنه دردسر درست کنه زیاد 

تو مدرسه هم  باید خیلی دقت کنی به معلماش 

و اینکه همکلاسی و دوستاش واقعا تاثیر داره 

من هنوزم نمیتونم با کسی کنار بیام 

تقریبا هیچ کس از من خوشش نمیومد منم از کسی خوشم نمیومد این کم کم باعث شد افسردگی بگیرم 

و دوران بدیو تجربه کنم  

انتظار نداشته باش شبیه بقیه بچها باشه 

مثل بقیه رفتار کنه 

فقط سعی کن درکش کنی اگه کاملا بهت اعتماد کنه بعد میتونی کنترلش کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از قرص میترسم پیش دکتر پیشیاره بردمش گفت علائم بیش فعالی رو کامل داره ولی احتمال داره از تربیت ...

بازم پیش دکترای دیگه ببر ...حالا این مشاور به من می‌گفت بیش فعال پرتحرک نیست بی‌دقته فقط تمرکزش کمه 

من خیلی لجباز نبودم تا قبل کلاس سوم با پدر مادرم راه میومدم تقریبا تا جایی که میتونستم به حرفشون گوش ...

ممنون عزیزم خیلی خوب توضیح دادی دقیقا پسرمو درک کردم با حرفات

آخه وقتایی که باهاش دوستم خیلی خوب میشه ولی وقتی ازش عصبانی میشم اونم بدتر میشه 

راستی مسخره بازی هم زیاد در میاره، علت این چیه؟ مثلا ادای بقیه رو درمیاره، عمدا شکلک درمیاره صداشو عوض میکنه سعی میکنه ما رو بخندونه بعد دیگه ول کن نیس شورشو درمیاره آخرش عصبانیم میکنه ، نمیدونم شاید منم اعصابم ضعیف شده

ممنون عزیزم خیلی خوب توضیح دادی دقیقا پسرمو درک کردم با حرفات آخه وقتایی که باهاش دوستم خیلی خوب می ...

حوصلش سر میره فقط 

بچه اس 

عذاب آور ترین کار برا کسایی که بیش فعالن اینه که یجا ساکت بشینن و هیچکاری نکن باید مدام مشغول یچیزی باشن و ذهنشون درگیر باشه 

حوصلش سر میره فقط  بچه اس  عذاب آور ترین کار برا کسایی که بیش فعالن اینه که یجا ساکت بشی ...

ممنون که جواب میدی گل من ، شما که تجربه داری بنظرت چی بیشتر حالشو خوب میکنه؟ چیکار کنم که ذهنش مشغول باشه نمیدونم با چی

... یه سوال دیگه، بنظرت اگه بچه دوم بیارم براش خوبه؟ 

ممنون که جواب میدی گل من ، شما که تجربه داری بنظرت چی بیشتر حالشو خوب میکنه؟ چیکار کنم که ذهنش مشغول ...

راجب بچه دوم اطلاعاتی ندارم 

این چیزیه که باید باهاش کنار بیاد نمیشه چون بیش فعاله بگید خب متفاوته پس باید تنها باشه یا حتما خواهر برادر داشته باشه 

این مهمه که بعدا رابطه اش  با خواهرش یا برادش درست پیش بره  

من خودم عاشق بازی کردن بودم و ورزش 

ورزش میتونه تاثیر خیلی زیادی داشته باشه 

و اینکه خواهش میکنم 

امید وارم کمک کرده باشم اخه من بخاطر اطلاعات کمی که خانوادم داشتن خیلی اذیت شدم دلم نمیخواد هیچ کسی چیزایی که تجربه کردم رو تجربه بکنه 

راجب بچه دوم اطلاعاتی ندارم  این چیزیه که باید باهاش کنار بیاد نمیشه چون بیش فعاله بگید خب متف ...

خیلی لطف کردی گلم ، منم دوس ندارم پسرم اذیت بشه بخاطر ندونم کاری ما

الان خودت چی میخونی رشتت چیه؟ 

دارو چی خوردی؟ عوارضی نداشت برات؟ بنظرت اگه دکتر دارو داد بهش بدم؟ 

خیلی لطف کردی گلم ، منم دوس ندارم پسرم اذیت بشه بخاطر ندونم کاری ما الان خودت چی میخونی رشتت چیه؟&n ...

یکی از داروها فک کنم اسمش ریتالین بود یه همچنین چیزی  

قطعا عوارضی هم دارن ولی بنظرن اگه بتونی کنترلش کنی که مجبور نباشه دارو بخوره خیلی بهتره 

من کلاس دهمم رشته ام تجربیه 

هنوز مطمعن نیستم از راهی که انتخواب کردم چون به همچی علاقه دارم 

امتحانای خودمو میدم برگ امتحانای رشته انسانی و ریاضیم میدم 

تقریبا نمره هامم از همشون بالاتر میشه 

واقعا بعضی وقتا خیلی سخت میشه 

طراحیم میکنم 

خلاصه خواستم بدونی  بعدا مجبورش نکن فقط یه راهو انتخواب کنه چون ممکنه تو رشته های مختلف استعداد داشته باشه 

یکی از داروها فک کنم اسمش ریتالین بود یه همچنین چیزی   قطعا عوارضی هم دارن ولی بنظرن اگه بتونی ...

پس خداروشکر موفق هستی عزیزم

راستش من خودمم فک میکنم بیش فعال بودم کسی نفهمیده، از علائم الان پسرم و حرفای شما دارم مطمئن میشم خودمم کمی بیش فعال بودم

ولی من دارویی مصرف نکردم و تا آخر ارشدم همیشه شاگرد ممتاز بودم ولی مشکلاتی هم داشتم همیشه مخصوصا توی روابط با همسالان

پس با این اوصاف سختی کار ما تا اوایل ابتدایی هستش، 

برداشت من از صحبتای شما اینه که

باهاش رفیق باشم دل به دلش بدم، بازی زیاد بکنیم مخصوصاً بازیهای هیجانی، ورزش اسکیت و ژیمناستیک بزارمش

تمرینای تمرکزی باهاش کار کنم، بهش اعتمادبنفس بدم ، زیادی هم درمقابل رفتارهای غلطش کوتاه نیام ولی غرورشو نشکنم

امیدوارم که بتونم، خیلی سخته

برای پسرم دعا کن عزیزم

تو مامان بسیار خوبی هستی  خوشحالم پسرت تورو داره 😂😘

ممنون گلم، نه اتفاقا خیلی عذاب وجدان دارم، هیچ وقت نتونستم اونجوری که باید براش مادری کنم، همیشه وقت کم میارم جدیدا هم عصبی شدم زود کم میارم

ولی میخوام تلاشمو بکنم

ممنون گلم، نه اتفاقا خیلی عذاب وجدان دارم، هیچ وقت نتونستم اونجوری که باید براش مادری کنم، همیشه وقت ...

امید وارم موفق باشی 

مطمعن باش راه سختیو داری 

ولی خب با عقایدی که داری مطمعنم همچی خوب پییش میره🙂

امید وارم موفق باشی  مطمعن باش راه سختیو داری  ولی خب با عقایدی که داری مطمعنم همچی خوب ...

مرسی عزیزم 😘🥰 درخواست دوستی میدم اگه قبول کنی خوشحال میشم شاید دوباره ازت راهنمایی خواستم

آرزوی شادی و موفقیت دارم برات 

ممنونم ازت