2777
2789
عنوان

کسی هست بچه بیش فعال داشته باشه؟

1449 بازدید | 31 پست

پسرم پنج سالشه ناآرومه، طوری نیس که خیلی همه رو اذیت کنه ها ولی مثلا سرسفره همش وول میخوره یه جا آروم نداره همش باید با یه چیزی ور بره میگه حوصله م سررفته

سر انجام تکالیفش حواسش پرته همش باید پیشش بشینم گوشزد کنم جایزه بدم تا تموم کنه

باهوشه ولی بعضی وقتا لج میکنه جواب سوالای مردمو نمیده بعضی وقتام بلبل زبون میشه

خیلی کم اشتهاس

اگه تجربه دارین توروخدا بگین این با این علائم آیا بیش فعاله؟ من از دکتر و روانشناس اطمینان ندارم جواب درستی بهم ندادن 

بنظرم هیچی مثل تجربه مشابه نمیتونه توی این موضوع کمکم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم دخترم پیش فعاله . این جور بچه ها نمیتونن یه جا بشینن یا ی کاری مث مشق نوشتن رو یه دفعه تموم کنن. دختر منم جواب دیگرون رو نمیده . تمرکزش کمه و پرخاشش زیاده . نظم و انظباط هم نداره

بیش فعال نیست نرماله 

من الان 16 سالمه 

به عنوان یه پیش فعال که دارو مصرف میکردم میگم بهت که پسرت خیلی نرماله 😑😂 کم اشتهاس 

حداقلش اینه غذا میخوره 

علائم بیش فعالی اینه که دائم باید یکاری بکنه 

ابدا نمیتونه یجا بشینه خیلی کنجکاو  و گاهی هم خیلی اذیت میکنه 

اگه اینارو داره ببرش مشاور 

سلام منم دخترم پیش فعاله . این جور بچه ها نمیتونن یه جا بشینن یا ی کاری مث مشق نوشتن رو یه دفعه تموم ...

چه کاری انجام دادین براش؟ چند سالشه؟  دارو میخوره؟ من چیکار کنم بنظرت؟ شما که تجربه دارین بگین

پسرم پنج سالشه دو سال دیگه میره اول

بیش فعال نیست نرماله  من الان 16 سالمه  به عنوان یه پیش فعال که دارو مصرف میکردم میگم به ...

جدی شما بیش فعال بودی؟ وضعیت تحصیلیت چطوره؟ دارو از کی میخوری؟ یکم بیشتر از خودت میگی عزیزم؟ 

پسر منم تقریبا همین علائمو داره

چه کاری انجام دادین براش؟ چند سالشه؟  دارو میخوره؟ من چیکار کنم بنظرت؟ شما که تجربه دارین بگین ...

من پیش روان پزشک میبرمش دارو مصرف میکنه. ۷ سالشه . اول که به یکی دکتر اکتفا نکن به تشخیص من اعتماد نکن چندتا دکتر روانپزشک اطفال ببرش تا نتیجه قطعی برسی. .اگه خفیف باشه بین ۶ ماه تا یک سال دارو مصرف کنه خوب میشه

جدی شما بیش فعال بودی؟ وضعیت تحصیلیت چطوره؟ دارو از کی میخوری؟ یکم بیشتر از خودت میگی عزیزم؟  ...

وضعیت تحصیلیم دوران ابتدایی بشدت افتضاح بود چون معلما و بقیه نمیدونستن چیکار باید بکنن اخه خیلی اذیتشون میکردم  بحدی که واقعا منو یه بحران تو مدرسه حساب میکردن 

مواضب باش پسرت اعتماد به نفسشو از دست نده 

همیشه پشتیبانش باش ولی نه بیش از حد 

منطقی باهاش رفتار کن اگه رفتار خارج از حوصله باهاش داشته باشی بدتر میشه 

این تفاوتا اگه درست کنترل نشه باعث میشه خیلی بد میشه بعدا 

مخصوصا که خب پسرا درکل سرکش ترن از دخترا 

اگه واقعا مطمعنی بیش فعاله ببرش دکتر باید تست بده 

من 8 نوع بیش فعالی مثبت بود تستم 

ممکنه  میزانش زیاد نباشه 

ولی چیزی که از همه مهم تره اینه هیچ وقت از هیچ کاری منعش نکن 

چون مطمعن باش میفهمه 

و بدتر سمتش میره

پسرم پنج سالشه، پسر شما کلاس اوله؟ از کی متوجه شدین؟ چه کارهایی براش کردین؟ من چیکار کنم بنظرتون؟

آهان چون گفتید تکالیف داره فکر کردم اوله ...بله پسرم کلاس اولیه از پیش دبستانی متوجه شدم تاحدودی ولی بیشتر کلاس اول از گفته های معلمش فهمیدم ...پیش مشاور رفتم گفت با قرص دادن مخالفم فقط با تشویق و توجه بیشتر درستش کن به من گفت پسرم با این کارا میخواد جلب توجه کنه ولی بهتره پیش یه مشاور دیگه ببرم که من نبردم 

وضعیت تحصیلیم دوران ابتدایی بشدت افتضاح بود چون معلما و بقیه نمیدونستن چیکار باید بکنن اخه خیلی اذیت ...

اتفاقاً هرچی که بگم نکن اونکارو بدتر میکنه دقیقاً

اعتمادبنفسش ضعیف شده از وقتی رفته مهد ولی خب مهدم براش لازمه، چجوری اعتمادبنفسشو زیاد کنم؟ 

راستی شما برای سنجش قبل مدرسه مشکل ندلشتی؟ من میترسم برا سنجش همکاری نکنه