2777
2789
عنوان

بیایید کمکککک

254 بازدید | 15 پست

من ی دختری رو خیلی میخام و...

حالا ایشون برگشته گفته من ب هیچ وجه نمیخام باهات حرف بزنم ولی خب بستگی به حالش داره که اوکی باشه یا نه 

آخرین بار هم گفت تو کمبود محبت داری و اصلا قابل اعتماد نیستی و آدم خطرناکی هستی و دفعه بعد به پلیس میگم و...

حالا التماس دعا دارم که درست بشه 

و اینکه اگه دوستان راهکاری دارن بدن که چی پیامی بدم سنی هم نداره 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل خاصی داره یا چیزی ازتون دیده؟ 

والله بخام حقیقت رو بگم چیز خیلی خاصی ندیده 

ولی خب ی سری اشتباهاتی داشتم و ضعف نشون دادم 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

خب وقتی نمیخواد چرا پیام بدی هم خودتو کوچیک کنی هم اونو اذیت؟

نمیشه که🥲

ولش کن وقتی اینطوری هست چرا دنبال ازدواج هستی باهاش

میگم دختر خیلی خوبیههه خیلی واقعا قبلا خیلی خوب بود 

والله بخام حقیقت رو بگم چیز خیلی خاصی ندیده  ولی خب ی سری اشتباهاتی داشتم و ضعف نشون دادم  ...

🤦🏻‍♀️

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
برای ازدواج میخوایش؟آخه چکار کردی ک میترسه اعتمادکنه؟

اگه خدا بخواد اره

به خدا کار خاصی نکردم خب فقط ی بار از دهنم در رفت حرفی رو گفتم که الان ی ساله تو فامیلشون دعواست

اگه خدا بخواد اره به خدا کار خاصی نکردم خب فقط ی بار از دهنم در رفت حرفی رو گفتم که الان ی ساله ...

یه چندروز سراغشو نگیر پیله نکن آروم که بگیره منتظرت میشه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
یه چندروز سراغشو نگیر پیله نکن آروم که بگیره منتظرت میشه

ایکاش میومد الان دو هفتست خبری نیست ازش

ایکاش میومد الان دو هفتست خبری نیست ازش

خودش نمیاد.یه مدت رهاش کنی باخودش خلوت کنه اگه دوستت داشته باشه  تنگ میشه.من وهمسرم هروقت بحثمون میشه من همش اخم وناراحتی میکنم اگه بخواد محبت کنه جواب نمیدم بعدکه اون ازمنت کشی خسته میشه تازه دلم میخواد باهاش صمیمی شم باز.خانما اینطورین

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
کاش بعداز ازدواج هم ازاین محبتا باشه...

شما دعا کنید درست بشه 

انشالله ک باشه