2777
2789
عنوان

پیش فاطمه صالحی نررررررررررید

365 بازدید | 21 پست

این فاطمه صالحی همونیه که مطبش دور میدون توانیر، جنب بانک آیندست و متخصص زنان و بارداری پر خطره!!

چون انگار دو تا فاطمه صالحیه

من دیروز رفتم پیشش

یه دکتر دروغگو و بشدت پولکیه

بچه‌ من دو ماهش بود که بخاطر ایست قلبی مجبور شدم سقطش کنم که دکتر خودم دارو داد و توی خونه سقط شد

ولی فاطمه صالحی مدام میزد توی سر دکترم که چرا بهت قرص داده و باید میومدی پیش من تا کورتاژت کنم و نباید با قرص سقط میکردی و دکترت کارش خوب نبوده!!(که اینجا یاد ارایشگرا افتادم که مدام همو تخریب میکنن)

انقدرم منو از قرص ترسوند تا پیشش سونوی واژینال انجام بدم که ببینه بقایا مونده یا نه

من واژینیسموسم و تا حالا سونوی واژینال انجام ندادم

ولی این خانومه مثلا دکتر!!با اینکه گفتم واژینیسموسم،انقدر محکم دستگاه رو کرد داخل بدنم که جیغم رفت هوا!!

عکس یه جنینو که احتمالا برای همه میذاره!!روی مانیتور نشون داد و گفت جنین کامل توی بدنته!!که من گفتم با اینهمه خون و لخته، اصلا همچین چیزی امکان نداره…مدامم به منشیای جنس خرابش میگفت شما‌ میبینین؟اونام الکی میگفتن آره آره!!خیر ندیده ها

این مثلا دکتر،فقط میخواد کورتاژ کنه و پول بگیره

خیلی راحت گفت هزینه بیمارستان جدا،هزینه من جدا!!مدامم میگفت بیا خودم واست کورتاژ کنم!!

من گول تبلیغات اینجارو خوردم رفتم پیشش ولی نمیخوام بقیه به درد من دچار بشن

با اینکه دید چقدر گریه میکنم بازم بی وجدان فقط پول واسش مهم بود و شوک بدی بود برام که اینهمه درد و خونریزی داشتم ولی بهم گفت جنین دفع نشده

در صورتی که سونوگرافیمو عوض کردم و گفتن جنین کامل دفع شده و کمی بقایا مونده که با پریود دفع میشه

گول تبلیغات اینجارو نخوریییییییید

کاری به تبلیغات اینجا ندارم نمی‌گم هم دکتر خوبی هست یا نه اصلا اسمشو هم نشنیدم ولی عزیزم مطمئنی که دروغ گفته بهت ؟ اگر ۱۰۰ درصد مطمئن نیستی به نظرم درست نیست اینجا تخریبش کنی 

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا تو رو به مقدسات قسم زنگ بزن 190 شکایات وزارت بهداشت هست شکایتت رو تلفنی ارائه بده پیگیری میکنن. ...

اتفاقا میخواستم شکایت کنم

نمیدونستم کجا و چجوری میشه

مرسی که گفتی

چقد تو منی😢😢😢

جنینم دوماهه ایست قلبی کرد

واژینیموس داشتم و ازسونوواژینال وحشت داشتم

دکتر اولم خیلی بی وجدان بود و خیلی راحت گفت کورتاژ کن خودمم باید انجام بدم توی بینارستان خصوصی

ولی من توی خونه باقرص سقط کردم ک بقایا موند اونم بامصرف قرص مترژن دفع شد

الان دوباره باردارم،اما امپول انوکسا میزنم دور نافم 

عزیزم حتماااا آزمایش انعقاد خون و فاکتور ۷ رو انجام بده

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
کاری به تبلیغات اینجا ندارم نمی‌گم هم دکتر خوبی هست یا نه اصلا اسمشو هم نشنیدم ولی عزیزم مطمئنی که د ...

صد در صد مطمعنم

وگرنه اونقدر وجدان دارم که کسیو تخریب نکنم

امروز رفتم سونوگرافی

گفت بقایا انقدر کمه که با پریود دفع میشه

نیازی به کورتاژ نیست

ولی این خانوم مثلا دکتر، دیروز به من عکس جنین نشون داد و گفت کامل توی بدنته و اصلا دفع نشده تا پول کورتاژ بگیره

دیگه به چه زبونی بگم پولکیه؟؟؟

صد در صد مطمعنم وگرنه اونقدر وجدان دارم که کسیو تخریب نکنم امروز رفتم سونوگرافی گفت بقایا انقدر ک ...

انشالله خدا جواب بی وجدانی دکترهایی که فقط به فکر پول هستن رو بده خیلی سخته وقتی عاجز و درمونده ای ی دکتر اینجوری بخواد سرت کلاه بزاره

خدایا شکرت
چقد تو منی😢😢😢 جنینم دوماهه ایست قلبی کرد واژینیموس داشتم و ازسونوواژینال وحشت داشتم دکتر اولم ...

الهی بگرررررررردم

عزززززیزدلم

ایشالا زایمانت با سلامتی بگذره و نی نی خوشگلتو بغل کنی و ماچ ماچیش کنی

مرسی از توصیه های خوبت قشنگ من

حتما اینایی که گفتی رو انجام میدم💜💜💜

فکر کنم درست قضاوت نکردی گلم 

همه به من گفتن سقط راحته و تو خونه بکن دکتر کم تجربمم همینو گفت

و من تو خونه دو بار به حالت اغما رفتم که دومین بار همسرم منو رسوند بیمارستان و مستقیم بردنم اتاق عمل و کورتاژ

دقیقا هم دو ماه و نیم بودم 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
فکر کنم درست قضاوت نکردی گلم  همه به من گفتن سقط راحته و تو خونه بکن دکتر کم تجربمم همینو گفت ...

سقط توی ۸هفته واسه جنینی ک مرده خیلی راحته

کورتاژ واسه بارداری اول یه ریسک بزرگه عزیزم

مثلا منننن صدتا دکتر رفتم میگفتن اگر کورتاژمیکردی احتمال چسبندگی رحم یا سوراخ شدن رحم بوده🙃

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
سقط توی ۸هفته واسه جنینی ک مرده خیلی راحته کورتاژ واسه بارداری اول یه ریسک بزرگه عزیزم مثلا منننن ...

عزیزم از شدت خونریزی به حالت اغما رفتم و هر کاری کردن سرم دارو خونریزیم بند نیومد به نظر شما چکار میکردن؟

فکر کنم درست قضاوت نکردی گلم  همه به من گفتن سقط راحته و تو خونه بکن دکتر کم تجربمم همینو گفت ...

عزیزم بچه من هشت هفتش بود و من توی خونه با قرص تونستم دفع کنم و زیر سه ماه میشه توی خونه دفع کرد 

فقط نیاز به یه همراه و دمنوش و کاچی و نوشیدنی گرم داره

تازه فشار ادمم بیوفته نهایت میری بیمارستان سرم میزنی

نه اینکه کورتاژ کنی!!!

این خانوم مثلا دکتر، روی مانیتور، عکس جنین بمن نشون داد و گفت جنین، کامل توی بدنته!!!! اخه مگه با اینهمه لخته و خون ممکنه هیچی دفع نشده باشه؟؟؟ پس چرا من یجای دیگه رفتم سونوگرافی گفتن کمی بقایا مونده که با پریود دفع میشه؟؟

عزیزم بچه من هشت هفتش بود و من توی خونه با قرص تونستم دفع کنم و زیر سه ماه میشه توی خونه دفع کرد&nbs ...

همه مثل هم نیستن . فقط کاش یه دکتر با تجربه ای بود و به من میگفت از اولش برو کورتاژ تا لحظات نزدیک به مرگم رو نمیدیدم . من لخته ی اندازه ی کف دست ازم میومد یا هم بزرگتر اما تموم نمیشد که نمیشد