این فاطمه صالحی همونیه که مطبش دور میدون توانیر، جنب بانک آیندست و متخصص زنان و بارداری پر خطره!!
چون انگار دو تا فاطمه صالحیه
من دیروز رفتم پیشش
یه دکتر دروغگو و بشدت پولکیه
بچه من دو ماهش بود که بخاطر ایست قلبی مجبور شدم سقطش کنم که دکتر خودم دارو داد و توی خونه سقط شد
ولی فاطمه صالحی مدام میزد توی سر دکترم که چرا بهت قرص داده و باید میومدی پیش من تا کورتاژت کنم و نباید با قرص سقط میکردی و دکترت کارش خوب نبوده!!(که اینجا یاد ارایشگرا افتادم که مدام همو تخریب میکنن)
انقدرم منو از قرص ترسوند تا پیشش سونوی واژینال انجام بدم که ببینه بقایا مونده یا نه
من واژینیسموسم و تا حالا سونوی واژینال انجام ندادم
ولی این خانومه مثلا دکتر!!با اینکه گفتم واژینیسموسم،انقدر محکم دستگاه رو کرد داخل بدنم که جیغم رفت هوا!!
عکس یه جنینو که احتمالا برای همه میذاره!!روی مانیتور نشون داد و گفت جنین کامل توی بدنته!!که من گفتم با اینهمه خون و لخته، اصلا همچین چیزی امکان نداره…مدامم به منشیای جنس خرابش میگفت شما میبینین؟اونام الکی میگفتن آره آره!!خیر ندیده ها
این مثلا دکتر،فقط میخواد کورتاژ کنه و پول بگیره
خیلی راحت گفت هزینه بیمارستان جدا،هزینه من جدا!!مدامم میگفت بیا خودم واست کورتاژ کنم!!
من گول تبلیغات اینجارو خوردم رفتم پیشش ولی نمیخوام بقیه به درد من دچار بشن
با اینکه دید چقدر گریه میکنم بازم بی وجدان فقط پول واسش مهم بود و شوک بدی بود برام که اینهمه درد و خونریزی داشتم ولی بهم گفت جنین دفع نشده
در صورتی که سونوگرافیمو عوض کردم و گفتن جنین کامل دفع شده و کمی بقایا مونده که با پریود دفع میشه
گول تبلیغات اینجارو نخوریییییییید