2777
2789
عنوان

پیش فاطمه صالحی نررررررررررید

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از شدت خونریزی به حالت اغما رفتم و هر کاری کردن سرم دارو خونریزیم بند نیومد به نظر شما چکار می ...

بدن هرکسی متفاوته قطعااااا

من یک ظهر مصرف کردم هر۵ساعت زیرزبانی و واژینال، قرص سایتوتک اصل شرکت فایزر

روز بعد ساعت ۶تا ۸ونیم درددددد کشیدم و ساعت ۹ دفع شده

اماتوی این یک شبانه روز بشدتتت خونریزی ودفع لخته داشتم😔

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
بدن هرکسی متفاوته قطعااااا من یک ظهر مصرف کردم هر۵ساعت زیرزبانی و واژینال، قرص سایتوتک اصل شرکت فای ...

برای من خودش افتاد و یساعت بعد خونریزی شروع شد اما با درد و خونریزی زیاد دیگه کم کم لب هام و زیر چشمام کبود شد و عرق سرد کردم و بعدشم که بیهوش شدم 

تحربه ی  سخت و دردناکیه امیدوارم دیگه تجربش نکنی گلم 🌹❤️

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
همه مثل هم نیستن . فقط کاش یه دکتر با تجربه ای بود و به من میگفت از اولش برو کورتاژ تا لحظات نزدیک ب ...

اره همه مثل هم نیستن

ولی من بار اولمه که باردار شدم و اگه کورتاژ میکردم ممکن بود هزار و یک بیماری بگیرم و دیگه باردار نشم

این دکتر الکی روی مانیتور عکس جنین نشون داد و بمن گفت جنین کامل توی رحمته

بدون اینکه توجه کنه من با قرص کلی لخته و خون دفع داشتم

شما مختاری کورتاژ کنی

عواقبشم با خودت

ولی این دکتر بی وجدان رفتاری با من کرد که نمیتونم ببخشمش و حتما ازش شکایت میکنم

اره همه مثل هم نیستن ولی من بار اولمه که باردار شدم و اگه کورتاژ میکردم ممکن بود هزار و یک بیماری ب ...

کنم تجربه شو دارم. عجیبه دکترها تبدیل شدن به بنگاه دلالی سلامت. اصلا مریض رو به چشم کیس پول کندن و کاملا تجاری میبینن. متاسفانه همه جام همینه یه مستند آمریکایی میدیدم علنا تهش بعد از بررسی کلی پرونده این طوری گفت وقتی پزشک یه کار مهم میگه انجام بدین با چندتا دیگه م مشورت کنید این زپشکای دوره زمونه قابل اعتماد نیستن. برا من بزور میخواست فریز کنه با دعوا. اسپاچولا تو بدنم. باز نمی‌کرد بتونم از تخت پاشم درحالیکه معلوم شد اصلا زخم دهانه رحم نداشتم. 

خوبیش اینه شما قدرت تحلیل خودت رو حفظ کردی بعضیا چون دکترا درس پزشکی خوندن به منطق خودشون اعتماد ندارن. باورشون نمیشه ممکنه دکتری همچین کاری کنه

کنم تجربه شو دارم. عجیبه دکترها تبدیل شدن به بنگاه دلالی سلامت. اصلا مریض رو به چشم کیس پول کندن و ک ...

خدا ازشون نگذره

مثلا اسمشون دکتره

فقط دارن دروغ میگن و از بیمار بدبخت پول میچاپن

به هر کیم میگم میگه همین شدن همشون

دکتر خوب و باوجدان بشدت کمه

اره خداروشکر عقلم کار کرد و رفتم جای دیگه سونو انجام دادم

ولی مردم و زنده شدم

چقدر گریه کردم

پیش خودم گفتم مگه میشه؟من اینهمه درد کشیدم و اینهمه خونریزی و لخته ازم خارج شد، مگه میشه جنین هنوز توی شکمم باشه؟

این واسم درس شد که به حرف یه دکتر اکتفا نکنم و چند جا برم

و مهمتر اینکه گول تبلیغات اینجارو نخورم