2777
2789

سلام دوستان

رشته تحصیلیم طراحی دوخت هستش و با توجه به مشکل خانوما برای انتخاب لباس تو این روزا، تصمیم گرفتم این تاپیک رو هربار برای یک مدل اندام، رنگ پوست های مختلف، همنشینی رنگها و.. برای شما آماده کنم 😘😘

اگه نظر و تجربه ای دارین که تو مباحث بهش اشاره نکردم میتونین نظرتون رو با ما در بمون بزارین♥️

اگه دارای اندام چاقی هستین سعی کنین از انتخاب رنگ های جیغ و پرزرق و برق خودداری کنین⛔⛔

زیاده روی تو انتخاب این رنگها باعث جلب توجه بیشتر و درنتیجه چاق و درشت تر دیده شدن شما میشه 

در عوض انتخاب رنگهای تیره تر، خنثی و نود متناسب با نوع پوست شما انتخاب مناسبی خواهد بود

در صورتی که انتخاب شما برای لباس عید پترن گلدار و خالدار هستش باید به نکاتی توجه کنین 

لباس گلدار در صورتی برای شما مناسب خواهد بود که گل های اون نزدیک بهم باشن و سایز ریزی داشته باشن

انتخاب پارچه هایی با گل درشت و با فاصله دور از هم قطعا شمارو بزرگتر از حد معمول نشون خواهد داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای لباس های خالدار هم به همین شکل خواهد بود

پارچه های خالدار ریز و با فاصله کم قطعا تاثیر بهتری تو لاغر نشون دادن شما داره

در عوض پارچه خالدار با خال بزرگ و دور از هم تو چاق نشون دادن شما تاتیر زیادی داره

اگه انتخابتون پارچه راه راه هستش پارچه ای انتخاب کنین که دارای راه عمودی با فاصله نزدیک بهم هستش 

انتخاب پارچه راه راه افقی با فاصله خططو زیاد از هم ممنوع⛔

و به عنوان آخرین نکته

خیلیا علاقه به استفاده از پارچه های پلیسه و مدل‌های پیلی دار دارن

پارچه ای رو انتخاب کنین که دارای پلیسه های ریز و نزدیک بهم هستش 

پیلی های درشت و پهن با فاصله زیاد تاثیر منفی رو اندام شما داره

سلام اجی من میخام مهر ۱۴۰۲ برم رشته طراحی دوخت ازاد بخونم دیپلمم هم تجربیه میخام ازاد اصفهان بخونم ب ...

سلام عزیزم

مشکلی نیست به شرط علاقه و تلاش حتما موفق میشین

یکم راهتون پر چالش تره ولی موفقیت تو این مسیر غیر قابل دسترس نیست مطمئن باش