2777
2789
عنوان

زنداداش بد

3718 بازدید | 88 پست

خدا زنداداش بد نصیب ادم نکنه 

خانواده اش میرن میان بعد ما جرعت نداریم بریم 

دلم برا بچه اش تنگ شده نمیاره ببینم نمیده داداشم بیارتش 

بعد میبره خونه مامانش تندتند میمونه 

بعد بگن خواهرشوهر بده عمه بده من کلی چیز میز گرفتم بدم به بچه اش حتی تا پنج سالگیشم وسیله گرفتم از ذوق ام 

الان اشک ام دراومده چرا شانس نداریم  ارزوم بود بشه خواهرم شده دشمن 

سال تا سال نمیشه رفت خونش قیافه دعوا میندازه 

یبار شام گفت خودش چه قشقری به پا انداخت 

حالم خیلی بده دلم برا بچه اش تنگه امیدارممم خدا هزار برابر بدتر از خودش نصیبش کنه 

نمیدونم شاید بگین کاری کردین به خدا که اصلا نمیبینیمش نه میاد نه میریم  نه الان کلا  الان چندسالع عروسی کردن دوبار رفتیم بادعوت بار اخر قشرق کرد مگه نوکرم غذا بپزم براتون  درحالی که یذره خورشت جذاشته بود نمیشد دست زد بهش تازه خودمون هم ببر بیار بشور بزار جمع کن  سالاد کن ای خدا حقمون نبوددد مگه بزور جای مهمونی بریم اونم بیاد اونم با قیافه خدا عذابش بده زنداداشش بدتر از خودش باشه بفهمه تو دلم چی میگذره 

مال شما چطورن دلم گرفته 

شوهر وخانواده شوهر خودم چه بلاها که سرم نیاوردن بعد ما خواستیم خوب باشیم ازشانسمون این بد دراومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم 

ولی قراره با خواهر شوهرام همینکارو کنم 

میدونی چرا 

چون دائم فتنه میندازن تو زندگیم 

ان شاالله زن داداش شما رو هم خدا حسابشو برسه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مقصر اصلی برادر خودتونه چرا باید با خواسته‌های نابجای خانمش کنار بیاد اگه چهار بار اعتراض میکرد اگه دست بچه اش رو میگرفت میاورد خونه‌ی شما به زنش میگفت حق دارن نوه‌شون رو ببینن اینجور نمیشد

کاملااا درکت میکنم بااین تفاوت ک عروس ما کل دوره نامزدی تا طلاقش ۸ ماه بیشتر نبود و کلا دنبال پول بابام و مهریه بود . خودشم مطلقه بود ازشوهر اولشم کلی تیغ زده بود شغلش بود گویا مهریه گرفتن

عزيزم ميفهمم

از بدترين دردها همينه كه عروس با بچه اش خانواده شوهرشو اذيت كنه

ما جونمون درمياد براي ديدن پاره تنمون…. و خوشبختانه عروسمون از اين لحاظ عاليه

اگه اينكارو ميكرد باهامون دور از جون شما سكته ميكرديم از نديدن جگرگوشه مون

ولش کن غصه نخور بچه ای ک این مادر تربیت کنه به شما مهر و محبتی نداره میره سمت خانواده مادریش .سعی کن تو هم بی تفاوت شی تا اذیت نشی .اگر برادر دیگه داری انشالله اون زودتر ازدواج کنه و ب بچه اون محبت کن