2777
2789
عنوان

وسواس فکری ، میشه بیاید؟

1556 بازدید | 15 پست

سلام ممنون میشم چنددقیقه وقتتونو به من بدید

من یه فکرایی دارم که اذیتم میکنن ، میخوام بیخیالیو روشون امتحان کنم اما همش میگم اینکه تصمیم میگیری که بیخیال بشی خودش یه نوع فکرکردنه پس چطور میخای بیخیال بشی؟همش میگم باید خودمو قانع کنم در مورد این فکرا بعد تمرینو شروع کنم . یه کتابی میگفت ب خودتون بگید الان ذهنتون مریضه و بگید هروقت خوب شدم بهتون فکر میکنم و میگفت اینطوری خودتونو قانع کنید که فکر نکنید اما من نمیتونم خودمو قانع کنم انگار 

بنظرتون نمیشه بدون قانع شدن ، بیخیالی رو امتحان کنم؟

ممنون میشم پاسخ بدید

مم هزچی بیشتر تصمیم بگیرم به چیزی فکر کنم بیشتر فکر میکنم بهش تنها راهشم  واسه خودم اینه که خودمو با کاری مشغول کنم که یادم بره 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یه قانونی هست که میگه به هر چیز که فکر کنی بهش انرژی میفرستی ؛ پس سعی کن بجای فکر کردن راجب چیزی که نمیخوای به چیزی که میخوای فکر کنی. خیلی مهمه این نکته. 🌺 موفق باشید

❤💫💫یا حبیب من لا حبیب له؛ یا طبیب من لا طبیب له ؛ یا انیس من لا انیس له؛ یا راحم من لا راحم له؛ یا صاحب من لا صاحب له؛ یا فخر من لا فخر له؛ یا عماد من لا عماد له؛ یا سند من لا سند له .💫❤💫💫💫💫❤یا الله. توکلت علی الله. 💫❤

راستش منم وسواس فکری شدید دارم میگن واسه سنمه ولی بعید میدونم اینطور باشه پس چرا همسن و سالام اینطوری نیستن وسواس بدترین بیماری از نظر منه چیزی که تموم زندگی رو درگیر میکنه فقط اونایی که این مشکل رو دارن درک میکنن حتی الانم کلی دغدغه ی الکی و بیخود تو ذهنمه که باعث میشه نتونم واسه امتحان فردام بخونم 

بنظرم بهترین راه اینه که بگیم بالاخره من این همه مدت به موضوعات وسواسی فکر کردم تهش با کلی فکر بهش به خودم گفتم خب اوکیه خب پس این فکر وسواسی هم اوکی میشه چرا چند دقیقه بهش فکر کنم اینو بدون فکر اوکی شده بدونم ولی بازم یادم میره و رو خودم اجراش نمیکنم آخه خیلی وسواسی شدیدی دارم امیدوارم این فکر به شما جواب بده

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
میشه بیشتر توضیح بدین

من وسواسیم طوریه که هرکاری میکنم میگم وای نکنه این اشکالی داشته باشه به طور مثال از کنار پریس برق رد میشم میگم وای الان موهام اگه رفته باشه توش چی یا مثلا دستم خیسه از کنار پریس برق رد میشم میگم وای نکنه قطرات آب دستم رفته باشه توی پریس برق اون وقت فلان اتفاق بیوفته به طوری که سر درد میگیرم به خاطرش و حالم خیلی بد میشه و دوباره برمیگردم نزدیک پریس برق بهش خیره میشم دستامو میارم بالا میگم خب الان دستم اگه خیس بود چجوری آب رفت توش  کلی تصور ذهنی انجام میدم تا خودمو قانع کنم و وقتی که قانع شدم با سردرد و خستگی میرم سراغ کارهام ولی واقعا سخته که این همه فکر وسواسی رو دائما قانع کرد یه مشاوری میگفت به وسواس فکری هرچی پر و بال بدی بد تره ولی خب نمیتونم کاری کنم دست خودم نیست ولی چند بار با خودم گفتم خب من که با چند دقیقه فکر کردن بالاخره به این نتیجه میرسم که مثلا آب نرفته توی پریس برق خب الانم لابد چند دقیقه دیگه همین طور میشه پس چرا وقتمو هدر بدم فکر کنم تهش که اوکی میکنم با فکرم  

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
من وسواسیم طوریه که هرکاری میکنم میگم وای نکنه این اشکالی داشته باشه به طور مثال از کنار پریس برق رد ...

البته فلوکستین ۲۰ هم میخورم پیش مشاور هم رفتم فایده ی چندانی نداشت خیلی سخته وسواس بودن ادمو فلج میکنه از زندگی میوفته از یه سری کار ها دست میکشم به خاطر اینکه نکنه با انجامش دغدغه بگیرم از یه سری کارهای مهم که لازمه انجام بدم 

از وقتی یادمه یعنی وقتی ۸ ۹ سالم بوده وسواسیم به طور خفیف باهام بوده و با گذشت زمان و و اتفاقاتتا الان همراهمه از نوجوونیم و لحظه های خوبش استفاده نکردم چون این حس همراهمه کاش حداقل واسه اینکه بشه از جوونی بهره برد وسواسی رو بتونیم کنترل کنیم چون واقعا حس بدیه الان که دقیقا واشه وسواسی تو نی نی سایت بودم تاپیک شما رو دیدم و فهمیدم تو این قضیه تنها نیستم و خیلی ها مثله من هستن کاش کسی وسواس نباشه تو این دنیا چون واقعا سخته خیلییییی سخت

مرسی،ایشالله خوب بشی

خیلی ممنونم انشالله شما هم خوب بشین

البته فلوکستین ۲۰ هم میخورم پیش مشاور هم رفتم فایده ی چندانی نداشت خیلی سخته وسواس بودن ادمو فلج میک ...

سلام گلم ، باز وسواس تو ی درجه از مال من بهتره 😊 من وقتی میرم تو ی جمعی تا جایی که بتونم سعی میکنم حرف نزنم چون از بعدش بشدت میترسم ، مثلا کافیه یکم حرف بزنم بعدش باید تا چند روز بگم وای من چرا اینو گفتم وای نکنه فلانی فلان فکرو بکنه در موردم وای و وای و وای بخدا بعضی وقتا دوست دارم سرمو بکوبم ب دیوار از دست این افکار مسموم ، ولی خب چیکار کنم 😢 شده ی حرفی زدم چند روز بعدش زنگ زدم فلانی بخدا منظور من اون نبوده منظور من این بوده خواهشا بین خودمون بمونه😭😭 حالا حرفه هم چیز زیاد مهمی نبوده اما دیگه وسواسه چیکارش میشه کرد،،،، از خرید کردن نگم برات نگم برات که شوهرمو دیوونه کردم از بس لباس گرفتم و بردم عوض کردم 😢😢😢 آبجیم میگه وقتی میری خرید همه فروشنده ها از ترست کرکره مغازشونو میکشن پایین و از تو قفل میکنن 😅

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
خیلی ممنونم انشالله شما هم خوب بشین

شما متولد هشتادو پنجی؟؟ اگه آره که برای سنته ولی من نه چون بیست و پنج سالمه

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖
سلام گلم ، باز وسواس تو ی درجه از مال من بهتره 😊 من وقتی میرم تو ی جمعی تا جایی که بتونم سعی میکنم ...

سلام 😊 کاملا درکتون میکنم منم گاهی اوقات یه حرفی میزنم میترسم نکنه یکی رو ناراحت کرده باشم و بر علیه خودم استفاده شه واقعا این افکار خیلی سخته انشالله مشکلتون حل میشه🥺برای خیلی افراد گفتن جمله ی بیخیال فکر نکن بهش راحته ولی نمیدونن چقدر واسه کسی که وسواس رو تحمل میکنه سخته ولی کاش بتونیم ذهنمون رو قانع کنن مشاورم بهم میگفت افکار ما یه چیزی مثله صافی داره قبل اینکه به بعضی چیز ها فکر کنیم اون فکر باید از این صافی رد شه و افکار منفی رو نذاره وارد شه این صافی برای من مشکل داره و با خوردن فلوکستین کمی بهتر میشه و برای درمان گفته باید حرف بزنیم اما فایده زیادی نداشت و منم دیگه ادامه ندادم اما برای چند ماه دیگه نوبت دکتر گرفتم اولش در برابر خوردن قرص مقاومت میکردم ولی واقعا اگه با حرف مشاور و دکتر قانع نشم لازمه که قرص بخورم من سال دیگه کنکور دارم درصورتی که به خاطر افسردگی و وسواسی تلاش خیلییی کمی کردم میترسم بعدا حسرت این روز ها رو بخورم وسواس خیلی سخته باید درمان شه🥺🥺انشالله مشکل همه حل بشه🥰