2777
2789
عنوان

مادرشوهر من

148 بازدید | 6 پست

مادرشوهرم هیچ وقت مارو دعوت نمیکنه و خونمون هم نمیاد بی دلیل . میگه خودتون بیاین خونم همه چی هست خودتون درست کنید (که البته فقط زبونی میگه عملا دوست نداره بمونیم خسیس هم نیستا نمیدونم چرا اینجوری میکنه) درصورتی که جاریم و خواهرشوهرمو دعوت می‌کنه بعدم میگه خودشون اومدن من دعوتشون نکردم . (اخلاق جاریمم طوریه که بدون دعوت نمیره هیچ جا) ما هم فقط سر زدن میریم خونش خیلی دیر ب دیر حالا اون روز برگشته میگه پسرت داره دو سالش میشه منو نمیشناسه خیلی زورم گرفت ولی چیزی نگفتم فقط گفتم شما نمیای ببینیش که . اما دلم میخواست بگم تو دوستش نداری و دلت براش تنگ نمیشه وگرنه می اومدی ببینیش یا دعوت میکردی حداقل. به نظرتون دیدمش بهش چی بگم اصلا چیزی بگم؟

بنظرم اصن اصن اهمیت نده من دوتا خواهر شوهردارم یکی از یکی مغرورتر زنگ میزنن ب شوهرم میگن اگه دوست دااااارین بیاین شام منم لج کردم نرفتم ولی هیچوقتم ب روشون نمیارم. باخواهرشوهربزرگم ی خیابون فاصله داریم کاااااملا مثل خودشون هستم دقیقا دوماهه. ندیدمشون ولی هیچوقتم ب روشون نمیارمم هروقتم جایی جمعع بشیم ی کلمه سلام خدافظ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگه مادرشوهرم زرت وزرت میادخونمون وهی دعوت میکنه خونشون ودلم‌نمیخادهی برم دوری و دوستی

یکیم اینجوری..

بچت مگه محتاج دوستداشتن اونه

یاشماخدایی‌نکرده محتاج شام وناهاراون هستین

همین که سرش توزندگی خودشه‌ودخالت‌نمیکنه بروخداتوشکرکن

دوسداشت زوری نمیشه

توقع نداشته باشین ازکسی تااذیت نشین

نمیشه کسیوزورکردکه دوستمون داشته باشه…

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️