2777
2789

هفته پیش گفت بریم طلاق توافقی بگیریم من قبول نکردم خیلی دوستش دارم😔😔 بعدسه روزپیش یه کلیپ کمدی برام فرستاده بودتوروبیکامن جوابی ندادم بهش😔😔 بعددیروزم‌من یه سری پروفایل انگیزشی راجبه قوی بودن وشکست نمیخورم وایناگذاشتم روپروفایلم بعدازدیروزکه پروفایلام روعوض کردم دیدم بلاکم کرده🥺🥺 امروزم تویه پیامرسان دیکه بهش پیام دادم ویکم گله کردم گفتم چرا مادرت اخرین بارباهام اونجوری حرف زد وگفت طلاق گفتم کاش گلایه نمیکردم بعددیدم ازونجا هم بلاکم کرد ازهمه جا بلاکم حتی شمارم روهم گذاشته توبلک لیست دارم دیوونه میشم😭😭😭🥺🥺بنظرتون ازبلاک درم میاره امیدی به برگشتش داشته باشم چقدرصبرکنم تابرگرده؟ الان فعلاتصمیمی براطلاق ندارم فقط ازخدامیخوام که عشقم برگرده🥺🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای دون نو تجربه یوخ

چی  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

مشکلتون باهم چی یود ک گفت طلاق؟ 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

وقتی نمیخوادت چرا خودت رو آویزون نشون میدی

اینجوری فکر میکنه چه خبره بیشتر اذیتت میکنه

برای خودت ارزش قائل شو

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
مردا زود خسته میشن.. گلایه نکن سیاست کن.. اره چرا که نه. چند روز کارش نداشته باش خودش بهتر میشه. وقت ...

اخه تا حالا هزار بار گفته طلاق ولی اینبار خیلی جدی بود واسه طلاق بعد اخرین بار مادرش بهم زنگ زد حرف گفت با مادرش بحثمون شد بنطرت از بلاک کی درم میاره اصلا برمیگرده چقدر صبرکنم

[QUOTE=275567293]میگع اول دوست داشتم الان دوست ندارم خدایا دارم دیووونه میشم🥺🥺🥺 کارم شده گریه شب وروز[/QUOTبگو باشه برو درخواست بده طلاق مهر بده تمام...برعکس شده او ناز می‌کنه بیشعور ...محلش نده الکی هم تازش نکش التماس هم نکن ..قوی باش ..

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️