2777
2789

قضیه از این قراره که دو نفر بودن که از دوره اول باهم دوست بودن . من الان پشت کنکورم کلاس یازدهم که مجازی بود ما سه تا گروه زدیم که باهم درس بخونیم و فلان خلاصه خیلی اوکی شدیم رفیق و اینا ولی همچنان اون دوتا باهم صمیمی تر بودن . بعد دیگه از تابستون خیلی سرد شدیم مث قبل چت نمیکنیم و اینا . یه بار کلی برنامه ریختیم بریم بیرون بعد یکی از اینا یهو اومد گفت نریم گفتم چرا گفت زهرا نیستش منم از شهربازی خوشم نمیاد 🤨😐خب خوشت نمیاد از اول میگفتی.

خلاصه منم اعتمادبنفسم کمه کلی فکر که شاید از من خوششون نمیاد و فلان. ولی چن وقت یبار احوال همو میپرسیم 

اول ابانم یبار گفتن بیا بریم بیرون من مریض شدم نرفتم .

چند روز پیشم یکیشون پیام داد حالمو پرسید ولی اون یکی از گروه سه نفریمون لفت داده.

حالا من پشت کنکورم و اونا رفتن دانشگاه ازاد بدون کنکور .  همش یه حسی بم میگ بشون بگم بریم بیرون چون به تفریح واقعا نیاز دارم از یه طرف اون حس تنهایی خیلی اذیتم میکنه . اینکه میگن دوستای دوره دبیرستان خیلی خوبن و دانشگاه اینطور نیست و اینا

برم یا بشینم مث بچه ادم درسمو بخونم؟

خسته از نرسیدن ها 

دانشگاه دوست واقعی پیدا نمیشه

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دوران دبیرستان یه چیز دیگه ست خدایی.. ما بعد از این همه سال هنوز باهم در ارتباطیم گاهی بیرون هم میریم البته نه زیاد خب هرکی کار و زندگی خودشو داره. شما هم خودتو بهشون وابسته نکن اگه بخوان میان سراغت فعلا بشین درستو بخون دانشگاه میتونی دوستای بیشتر و بهتری پیدا کنی

به اونا نگو به نظرم

هوم خودمم اوکی نیسم ولی خب واقعا نمیخوام اینا رو از دست بدم .

اون هفته میخواسم بهشون پیام بدم حالشونو بپرسم خواهرم نذاشت.

بعدش خودش پیام داد یعنی بنظرت اونا از من خوششون نمیاد؟

اگ نمیاد چرا پیام میده ؟ یا مثلا ابان بعد یه مدت طولانی که هیچی نگفته بودیم اومد گفت بریم بیرون؟

خسته از نرسیدن ها 
دوست دوران دبیرستان یه چیز دیگه ست خدایی.. ما بعد از این همه سال هنوز باهم در ارتباطیم گاهی بیرون هم ...

میگن دوست دبیرستان یچیز دیگست و دانشگاه نمیشه دوست خوب پیدا کرد 

والا یکی از اینا اخلاقش اینطوری بود که دوست داشت خودش همیشه و همه جا از همه برتر باشه بعد چون من یکم اوضاع درسیم بهتر اون بود یکم همه چی ریخت بهم

خسته از نرسیدن ها 
دوستای دوران دبیرستان من که خیلی دو رو و بیشعور بودن  منم هیچ دوستی ندارم و خیلی نیازدارم به ی ...

یکی از اینا اینطور بود که دوست داشت خودش تو همه چی از همه برتر باشه 

منم اوضاع درسیم بهتر بود بعد اولشم با هم درس میخوندیم واسه کنکور بعدش اون جدا شد مشاورشو عوض کرد 

خسته از نرسیدن ها 
دوستای دوران دبیرستان من که خیلی دو رو و بیشعور بودن  منم هیچ دوستی ندارم و خیلی نیازدارم به ی ...

من میگم بشینم بخونم رشته خوب قبول شم خودشون برمیگردن 

ولی نمیدونم باز

خسته از نرسیدن ها 
من میگم بشینم بخونم رشته خوب قبول شم خودشون برمیگردن  ولی نمیدونم باز

چرا فکرتو درگیر همچین ادمایی کردی؟اونا اصلا بهت اهمیت نمیدن توام نده برو کلاسی جایی دوست پیدا میکنی اینا ادمای مناسبی نیستن

خدایا دستمو ول نکن 💙
چرا فکرتو درگیر همچین ادمایی کردی؟اونا اصلا بهت اهمیت نمیدن توام نده برو کلاسی جایی دوست پیدا میکنی ...

فقط بخاطر این فکرم درگیره که نمیخوام مث بقیه که از دستشون دادم از دستشون بدم میگم حدلقل یه تلاشی کنم ولی خب درسته اهمیت نمیدم و همین کارو میکنم 

ممنون

خسته از نرسیدن ها