2777
2789
عنوان

یعنی من لگد زدم به بختم

186 بازدید | 32 پست

دوستان من عاشق یک آقایی شدم مهندس تک فرزند از خانواده نسبتا پولدار خونه ماشین داشت سنش هم کمه اومد خواستگاری م گفتن فقط ۱۴ تا سمه مهرت میکنیم قبول کردم مادرش گفت سرویس چوب فقط مبل و تخت میخریم میز تی وی و میز آرایش نمیخریم منم بعذ اینکه رفتن به اقل تماس گرفتم گفتم که باید برای بلع برون برام انگشتر نشون بیارین گفت نهههه رسم ندارین نمیاریم منم دیدم خیلی داره بهم بی احترامی میشه آخه مادرش گفت زیر لفظی هم نمیدیم بهت ، دیگه منم گفتم پس اگه قراره نشون برام نیازی پس نیا چون ارزشی برام قائل نیستی و آقا هم زنگ زد و بهم زد 

بنظر تون کار اشتباهی کردم ؟؟ کاش زنگ نمیزدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت نباید زنگ میزدی. باید دوسه بار میرفتین و میومدین اخلاقارو توی رفت و امد دستت میومد

اینجوری ک شما  فتار کردین فکر کردن میخواین دور از جون ازشون بکنی و پرتوقعی

بهرحال اون اقا هم حق داره . 

خودت نباید زنگ میزدی. باید دوسه بار میرفتین و میومدین اخلاقارو توی رفت و امد دستت میومداینجوری ک شما ...

ما قبلش با هم دوست بودیم شش جلسه هم خواستگاری طول کشید 

بعدم نشون یک چیز طبیعیه 

بهترین تصمیم و گرفتیبرای یوی بمیر که برات تب کنه اونم الان باید دلتنگ شما باشه

دلم از این گرفت ک حاضر نشد یک نشون برام بخره ث خیلی راحت سر انگشتر منو گذاشت کنار

مامانش گفت چون گفتی نشون بیارین زن زندگی نیستی

بخاطر همین میگم نباید زنگ میزدی. اصلا کارت زشت بوده و شان خودتو پایین اوردی

حتی اگرم قرار بوده بهشون بگین نباید خودت میگفتی.باید بزرگتری کسی میگفت