2777
2789
عنوان

دختر پانزده ساله من دوست پسر داره

26608 بازدید | 37 پست

‌خیلی ناراحتم، یکسره درحال چت کردن هست، چتهای.   س ک س ی هم دیدم گاهی داشته، واقعا نمیدونم چکار کنم، درسهاش هم کلی افت کرده ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر داییم کلاس پنجمه دوست پسر داره:)

دوست پسرش کلاس ششمه!!!

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

بهتره با مشاور صحبت کنید

ولی بهش احساس صمیمیت بدید که باهاتون صحبت کنه. به هرحال نمیتونید جلوشو بگیرید ولی میتونید غ مستقیم کنترل کنید . گوشیش رو هم چک نکنید لطفا 

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊

اوفففففف چه حس بدیه 

ولی باید باهاش کنار اومد 

بچه ها بزرگ میشن.شکست میخورن تجربه میکنن و برای زندگی آیندشون آماده میشن 

بیشتر باهاش دوست باشید خصوصا پدرش

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

الان همه دارن 

به نظرم نباید بد اخلاقی کنی یه حالت رفاقت داسته باشی باهاش که باهات در میون بزاره 

هر جایی قرار نزاره 

رفتار پر خطر نداشته باشه 

در حد صحبت و یه کافه رفتن بیشتر جلو نره با این سن کم 

یجوری باید خطر ها رو بهش بگی 

اینکه ساده و زودباور نباشه