2777
2789
عنوان

تجربه ی زندگی پس از مرگ🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 10058 بازدید | 54 پست
وقتی خیلی به خدا نزدیک بشی عمیقأ از ته قلبت حسش می‌کنی نیازی به نشانه های آنچنانی هم نیست دنیای اطرا ...

من بدلایلی دیگه باورش ندارم اگه دوست داره منو بهم ی نشانه خوب بده از عالم غیب 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

عزیزم تو این دنیا هر کسی با مشکلی درگیره، شاید در حدی که بفکر خودکشی هم افتاده، اما بنابر دلایلی مجب ...

دقیقا 👌

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدلایلی دیگه باورش ندارم اگه دوست داره منو بهم ی نشانه خوب بده از عالم غیب 

عزیزم منم خیلی سختی کشیدم و هنوزم دارم میکشم هنوز اوضاع مون درست نیست بخصوص این دو ماه اخیر خیلی تحت فشار بودیم و الآنم هستیم منم وقتی به خدا از ته دل ایمان آوردم گهگاهی باهاش قهر کردم مثل بچه ها ولی سریع هم باهاش آشتی کردم و معذرت خواستم کلا خدا بهترین رفیقم شده به مامانم به همه هم میگم اون بهترین دوستمه درد و دلامو می‌شنوه هر شب قبل از خواب بهش میگم عاشقتم و خودمم از گفتنش خیلی حس خوبی بهم دست میده باور کن بهم نشونه هم داده توی خواب حتی آینده مو توی خواب مادرم بهش گفتن وقتی مامانم دو سال پیش خوابشو برام تعریف کردم اولش خیلی تعجب کردم و باور نکردم ولی بعدش با ی حاج آقای مسجد نزدیک خونمون که مشورت کردیم و بهش گفتیم گفت اینها خواب های صادقه هستن و کاملا حقیقت داره نه یکبار بلکه بعداز اینکه به خدا نزدیک شدم بارها و بارها مامانم برام خواب دیده بازم و هنوزم داره می بینه بعضی از اقوام که در جریان هستن میگن به همه نگید خوب نیست برای همه تعریف کنید ی سری خواب هارو شاید دیگه نبینی !! بخدا جوری شده دیگه عادت کردم هر روز به مامانم میگم برام خواب خوب ندیدی خدارو ندیدی توی خواب میگه تو چقدر حریصی دختر یکبار گفتم دوبار گفتن توقع داری هر شب بیان بگن والا بقیع یبارم آرزو دارن ببینن تو دیگه میخوای هرشب بیان اینده تو بگن اینقدر خوشم میاد وقتی برام تعریف میکنه بخدا بعضی شبا میگه خواب می بینم تو و خودم داریم تو یه باغ خیلی بزرگ قدم می‌زنیم حتی دو شب پیش خواب دیده بود که تو ی خونه ای  هستیم که زمانیک مامانم هنوز منو دنیا نیاورده بود اونجا زندگی می‌کردن تو خواب خونه ی خودمون نبوده البته میگه دیدم در میزنن وقتی رفتم درو باز کردم سه تا زن چادری رو دیدم که یکیشون و میشناختم و از اقوام دور بودن که خیلی سال پیش مرده بود ولی اون دوتا رو نمی شناختم !! می‌گفت ی صندوق سبزی دستشون بود و قبل از اینکه ببینم اونو بهشون گفتم شما فقیرید گفتن نه ما ماموریم این صندوق سبز رو بشمار برسونیم و بریم مامانم گفت دعوت شون کردم داخل ولی قبول نمی‌کردن بیان داخل دیگه با زور آوردم شون ی لیوان آب بهشون دادم و صندوق سبز و بهم دادن و گفتن این پاداش کارهای خوبی هست که کردی و داخلش مامانم میگه پر از پول بود و با خوشحالی می‌گفته یعنی خدایا پولدار شدیم با این پولا میتونیم ی خونه بخریم تا از دربدری نجات پیدا کنیم و میگه پولها ی رنگ خاصی داشتن سبز خیلی زیبا بود و جنسش کاغذ نبود نرم بود خیلی لطیف بود  و بعد از مامانم سراغ منو میگیرن و مامانم میگه تو هم تو اتاق بودی و داشتی درس می‌خوندی وقتی اومدم پیششون نشستم یکی از خانما میگه دست می‌کشه به سرم و میگه ماشااله چه دختر خوبی و به مامانم میگه دخترت عاقبت بخیر میشه تو زندگیش و انشالله زندگی خیلی خوبی داره خدا همیشه هواشو داره و مامانم میگه دخترم افسردگی داره ترو خدا یکاری کنید خوب بشه چون واقعا الان سه ساله افسردگی شدید دارم دوماهم هست بدتر شدم به مامانم میگن درست میشه اینا بخاطر ظهور امام زمان هست تو آخرالزمان حال مومنان خیلی سخت میشه یعنی در واقع تو این دوران جهنم مومنان هست و به دخترت برای همین خیلی داره فشار میاد بخاطر سنگینی گناهان زیاده دنیا رو آلودگی گرفته برای همین و بعدش مامانم بدرقه شون می‌کنه و میرن

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
من ب وجودش شک کردم هر روز ازش میخام برای همین گفته های بقیه رو باور ندارم باید خودم دلیل بزرگ ببینم

ببین برای اینکه وجود خدا رو حس کنی حتما ک نباید خدارو ببینی یا مثلا بگی خدایا اگه هستی فلان کار رو برای من انجام بده ....... فقط کافیه یکم عقلت رو ب کار بندازی ب کوه ها با اون عظمتشون نگا کن ب دریا ها ب درختا ب حیوانات اینا روکی خلق کرده ؟ خوب طبیعتا ی همچین خدایی ک اینقدر قدرت داره و اینهمه ب فکر بنده هاشه و عاشقانه بنده هاشو دوس داره لایق ستایشه 

دوست دارم عشقم 😍
ن بینید قضاوت نکنید من درگیر ی مشکل خیلی بزرگتر از توانم شدم اونجا خدا رو حس نکردم ازش خاستم وجودش ب ...

خیلی از اتفاقاتی ک توی زندگی ما میوفته ب نفع ماست میدونی چطور؟ یا تو این دنیا ب نفعمونه یا نوی اون دنیا مثلا وقتی ی مشکلی برات پیش میاد تو درواقع میتونی دعا کنی از خدا بخوای  ک مشکلت رو حل کنه اگه مشکلت حل نشه و تو هم ناشکری نکنی خوب نفعش برای تو این بوده ک تو امتحانتو خوب دادی و قبول شدی و این فقط میشه ضرر دنیوی اگه از خدا خواستی ولی مشکلت حل نشد و شروع کردی ب کفر کردن ک خدا نیستو فلان بهمان خوب تو امتحانت رو رد شدی ما روزانه در حال امتحان شدنیم ببین میگن خدا بنده هایی ک دوس نداره و ازشون ناامید شده رو  میزاره ب حال خودش مثلا بعضی هارو دیدی خیلی راحت نزول میکنن دزدی میکنن حق یتیم میخورن ولی چقدر حالشون خوبه وضع مالیشون خوبه و خیلی کم پیش میاد ک مشکلی داشته باشن بعد اونی ک نه مال حروم میخوره ن حق کسی رو ناحق میکنه نه ظلم میکنه در حق مظلوم اون همیشه گرفتاره چه از لحاظ مالی و چیزای دیگه....... خداوند اون بنده ای ک گناهان کبیره کردن منکر خدا شدن منکر پیامبر خدا شدن حق ناحق کردن و........ ب حال خودشون رهاشون میکنه و بی نیاز درواقع اونا اصلا براشون مشکلی پیش نمیاد و اصلا مورد امتحان قرار نمیگیرن چون خدا اصلا دوس نداره صداشون رو بشنوه امید وارم شما با مطالعه و تحقیق کردن از جاهای درست راهت رو پیدا کنی و یادت هم باشه ک ما توی این دنیا مهمان امروز و فردایم پس لازم نیست برای مشکلات این دنیا تا این حد خودمون رو آزار بدیم ی روزی همه چی تموم میشه و ما میمونیم و اعمالمون خدا حتما حتما شما رو دوس داشته ک شرایطی فراهم کرده تا دست ب سمتش دراز کنی ب قول حضرت علی ( ع) بیچاره اونی ک دعا نکنه 

دوست دارم عشقم 😍