2777
2789
عنوان

تجربه ی زندگی پس از مرگ🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 10059 بازدید | 54 پست
این چه حرفیه عزیزم. خدا نمیتونه اسرار عالم غیبش رو بخاطر عدم باور ما برای همه رو کنه.. فقط ا ...

شما مشخصه خیلی درکت بالاس ...من ب خاطر ی ناعدالتی وحشتناک تو زندگیم دین ایمانم از دست رفت چون با مشکلی ک فرای توانم بود مواجه شدم بعد بیخیال شدم اما هر روز ازش میخام نشونه واقعی چیزی ک از عالم دیگه باشه نشونم بده خب خیلیا آدمای معمولی حتی گناهکارن ک ادعا میکنن دیدن ...منم فقط همین آرزو رو دارم

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

شاید تو ندیدی ! شاید اون مشکل راه حل بوده برات توکه خبر نداری ؟

ببینیدمشکل من چیزیه ک تو دنیا هیچ راه حلی براش وجود نداره توی هیچ کشوری اینو گفتم ک متوجه بزرگیش بشید 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آخه اکثراً ادمای خوبی بودن  آدمای گناهکار حاضر نمیشن بیان تو برنامه بخاطر آبروشون

اره واقعا درسته

ولی من فک میکنم عذاب اون دنیا تکراره.. کلافه شدن..سردرگمی

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤
شما مشخصه خیلی درکت بالاس ...من ب خاطر ی ناعدالتی وحشتناک تو زندگیم دین ایمانم از دست رفت چون با مشک ...

عزیزم تو این دنیا هر کسی با مشکلی درگیره، شاید در حدی که بفکر خودکشی هم افتاده، اما بنابر دلایلی مجبوره و زندگی میکنه، شاید یکی مثه من.

اساس دنیا همینه عزیزم،

آزمایش و امتحان سخت طاقت فرسا...

و هرکس آزمایش سختر ، اجر بیشتر.

نمی‌دونم دقیق مشکلت چیه ،

اما از خدا نا امید نشو، باهاش قهر نکن، 

چون آدمی فطرتا گرایش به خدا داره، وقتی باهاش قهر می‌کنه یا دعوا می‌کنه یا بی اعتقاد میشه،

اول از همه این خودشه که داغون میشه و بهم میریزه، و زندگی کردن براش سختر و سختر میشه.

اینو از روی تجربه خودم گفتم.

ان شالله به حق علی 

هر مشکلی تو زندگیت هست حل بشه عزیزم

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
یه ماه دیگه هرروز از این تجربه ها میشنویم با برنامه ی اقای موزون 

بی صبرانه منتظرم 🥰

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
شرح بررسی کتاب آن سوی مرگ استاد امینی خواه رو گوش کن یا کتابشو بخون. نوشته جمال صادقی... قشنگ ی ...

مرسی عزیزم 🧡

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
کتاب سه دیقه در قیامنو بخون واقعیه چشم برزخیشم باز شده طرف من خودم خیلی دلم میخواد ملاقات با حضرت ع ...

عزیزم این همه فرشته حالا چرا عزرائیل؟!🥲😂

هرکسی تجربش متفاوته شده یه سری چیز های مشابه هم داشته باشن اما کلیاتش متفاوته من زندگی پس از مرگ ندی ...

اره بگید ✨

چشم از کجاش بگم؟ خیلی طولانیه

بگو عزیزم از حادثه ای که افتاد و باعث شد بمیره تا بقیه ش ..

مرسی از راهنماییت دوست خوبم    

سلامت باشی عزیزم.

ان شالله همیشه خوش باشی💖

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
من ب وجودش شک کردم هر روز ازش میخام برای همین گفته های بقیه رو باور ندارم باید خودم دلیل بزرگ ببینم

وقتی خیلی به خدا نزدیک بشی عمیقأ از ته قلبت حسش می‌کنی نیازی به نشانه های آنچنانی هم نیست دنیای اطرافت و می بینی پر از نشانه های خداونده عمیق فکر کن تا عمیقأ حسش کنی💚 این تجربه ی خودم هست برای همین بهت میگم عمیقأ باورش کن مطمئن باش حسش می‌کنی فقط باید خیلی بهش نزدیک بشی و عاشقش بشی اون وقت خداهم عاشقت میشه و نورشو در قلبت میندازه✨