2777
2789
عنوان

تجربه ی زندگی پس از مرگ🌿

10059 بازدید | 54 پست

کیا مرگ موقت یا زندگی بعداز مرگ‌رو تجربه کردن؟ لطفا از تجربه تون بگید خیلی دوست دارم بشنوم از احوالات اون دنیا و ..البته لطفا لطفا واقعی باشه 😅

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

منم اومدم بخونم 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماه دیگه هرروز از این تجربه ها میشنویم با برنامه ی اقای موزون 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من ی سال هر روز از خدا میخام اگه وجود داره بهم نشون بده اما دریغ از یک نشانه 

دقیقا مثل من 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
خودم که نه اما پسر پسر عمه مامانم رفته بود اون دنیا تو برنامه زندگی پس از زندگی هم اومده بود

طوری ک تو اون برنامه میگن اون دنیا خیلی باصفاس😁جهنم و اتیشی وجود نداره

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤

شرح بررسی کتاب آن سوی مرگ استاد امینی خواه رو گوش کن یا کتابشو بخون.

نوشته جمال صادقی...

قشنگ یه سفر میری اون دنیا برمی‌گردی ، با ریز ترین جزییات .

تجربه نزدیک به مرگه 

سه نفره.

خیییلی جذاب و جالبه

https://aminikhaah.ir/شرح-و-بررسی-کتاب-آن-سوی-مرگ/

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
ینی توام ازش خاستی اگه وجود داره نشونت بده ؟ 

اره خیلی دلم می خواد ببینم

کتاب سه دیقه در قیامنو بخون واقعیه چشم برزخیشم باز شده طرف

من خودم خیلی دلم میخواد ملاقات با حضرت عزرائیل داشته باشم🥲🤗

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟