2777
2789
خیلی از افراد میشناسم که مشکلشون مثل من و همسرم بوده و راههایی رفتن و باردار شدن که من چندین بار اون ...

عزیز منو دوستم همزمان باردار نمی‌شدیم خب اون توان مالی داشت میرفت دنبالش من اون برهه چون شوهرم تک شغل بود اصلا نمیرسیدیم ک برم ای وی اف این چیزا ، صبر کردم و بی خیال شدم خیلی زیاد.. 

شوهر اون اخلاقش عالی و خدایی من یبار صدای این مرد نشنیدم 10سال همسایه بودیم اما اونا حتما100باری صدای شوهرم شنیدن من بعد 7سال بچه دار شدم الان پسرم 2سالو نه ماهشه اون دوستم نه

بعد همش ميگه چرا خدا داد به بقیه من نداد

خب آن شاءالله که خدا بهش میده 

ولی هرکس مشکلاتی داره 

میگم ک من بچه نداشتم اونم نداشتن منتها شوهر منو با یه من عسل نمیشد خورد اما الحمدلله شوهر اون جز مردایی که کم پیدا میشه همچین مردی تو عمرم مثل ایشون رو خیلیییی کم دیدم.. 

باید شکر همسرش بجا بیاره خدا هم بهش بچه حتما نیده آن شاءالله اما هرکس امتحانش جوریه

من یکی تو اخلاق همسر و مریض های همسرم و کلی مشکلات

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چچشم گلم یه خورده طاقتم طاق شده

من خودم یه سقط داشتم ،تو اون مدت حالم همین بود کاملا بی طاقت ،و یکسره میگفتم‌چرا، دقیقا میگفتم خدایا من که هیچ کار خلافی نکردم 

برا همین الان قشنگ فهمیدمت 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
تنبلی تخمدان دارم ۸ ساله منتظرم شما چی

منم تنبلی داشتم بعد 7سال شد

اول همه دوستان منتظر و شما تو این حین 

رو روابطتون کار کنید که عالی بشه چون با بچه هرچند منتظر باشید شوک میشه زندگی اونجور نیست خیلی تغییر داره و خدایی تا یسال زندگی داغونه در ابن حد... 

دوم کتاب های تربیت فرزند چندبار بخونید ملکه ذهن شه ک بچه دار شدید آماده باشید و همین آمادگی ذهنی ایمان به اینکه مادر میشید خودش خیلی موثره

سوم

تنبلی تخمدان دارو گیاهی استفاده کنید 

طب تون اصلاح کنید دمنوش گرم روغن مالی شکم و کمر حجامت ساق پا، کاسنی و شاتره 

آویشن همه رو استفاده کنید حذف فست فود اینا 

ورزش کنید ووو

ددرسته عزیزم ناشکری چیز بدی هست اما حق بدین به امثال من هم

من حق میدم من خودم این درد کشیدم 

به علاوه سرکوفت دائمی مادرشوهرم ک هی میخواست کاری کنه جدا شیم... 

در حدی ک گفت من دعا کردم بچه دار نشید اینقدر ازم بدش میاد، گفت دیگه دلم سوخت این سال آخری دعا کردم براتون بچه دار بشید احمق فکر کرده خداست اون تنظیم کنه 

همینکه باردار شدم تا7ماه خوب بود سر7ماه شروع کرد به فتنه انداختن تا 6ماهگی بچه اونکه خدا جوابش بده

منظورم اینه همچی با چه حل نمیشه 

خودت آماده مادر شدن کن مطمئن باش میشی توکل بخدا این دیر دادن ها بخدا حکمت داره

برای من داشت

اتفاق هایی افتاد تا پای طلاق با ی بچه شیرخوار رفتم گفتم خدا این همه سال بچه نداد من جدا شم که عقلم کار نداختم.. 

مرسی چه حرفاتون ارومم کرد

قربونت گلم 

در کل بدون کسی بی مشکل نیست 

هرکس یه مشکلاتی داره

من بچه دارم الان درسته اما کلی مشکلات خودمو دارم 

خدا صبر میده به اندازه هر مشکلی به بنده اش 

شمام دامنت سبز میشه ان شاء الله خیلی توسل و توکل کن 

اگر اهل نمازی نماز شب معجزه میکنه تو زندگی آدم 

سلام عزیزجان.من بچه دارم.ولی میخام بدونی ازاول ازدواجم مشکلاتی برام پیش اومد که مطمئنم برای هرکدوم ازشماپیش میومسرتون جدامیشدید.اتفاقایی کا حتی الانم بهش فکرکنم اشکام مثل سیل روانه میشن.تمام غرورم شکست روبرومردم.نمیدونی چه اضطراباوترسهایی روتوزندگیم تجربه کردم.یه وقتایی میگفتم کاش بچه نداشتم تاجدامیشدم به راحتی.خداهرکسیرویجوری امتحان میکنه.امیدوارم خدابه زودی فرزندسالم وصالح بهتون بده انشاءالله

دداستانت رو واسم تعریف کن حالم بهتر شه

عزیزم من چهارسال نشدم حتی با دارو وامپول و ...اخری دیگه قید دکترم زدم دکترم نرفتم جاش دعا خیلی میخوندم رفتم باشگاه از فکرش دربشم پیاده رویی میکردم وقتی انتظارظم نداشتم خدابهم بخشید تو زمانی که شرایطم خیلی بهترشد همه جوره باورکن هرکارش حکمتیه خدابخیل نیست بهت بچه میده توکل کن به خودش