2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

79 بازدید | 29 پست

من عقدم یک سال و نیمه شوهرم ارتشیه و ۶ میلیون حقوقشه . خواهر و مادرش برنامه ریزی کردن میگن همه چی لباس مباس زیاد داره زنت برا عید هیچی نخر براش النگو بخر. بعد اینم تو مغزش رفته ک بهمن و اسفند رو حقوقش رو نگه داره یدونع النگو بخره برام . دیروز گفتم برام پول بریز گفت ندارم گفتم تازه حقوق هارو ریختن خب گفت النگو قراره بخرم. پول نمی ریزه ک بتونه النگو بخره چشم فامیل هاشون در بیاد ک برا عروسشون النگو خریدن ولی من از ته دلم ناراحت باشم و ... والا پنج تا النگو دارم بسه دا . می خوان بعد عروسی هم هممه رو بفروشن خونه ای ک با باباش شریکه درست کنن منو ببره اون جا 

چیکار کنم 

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم با شوهرت حرف بزن رک و رودر رو قهر و قیافه گرفتن و ابغوره گرفتنم بزار کنار و محکم خواسته هاتو ب ...

شوهرمو مغزشو شست و شو دادن دیگ فقط میگه النگو . از بسسس ک براشون مهمه که چشم فامیل هاشون در بیاد النگو می خوان بخرن

لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺د‌‌وام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
هعییی

اگه شوهرت گوش ب حرف کن خواهر و مادرشه زندگی برات سخت میشه مخصوصا اگ قرار باشه بری کنارشون 

هرجور شده ی کاری بکن دعایی بکن گ قرار نباشه بری کنارشون 

من خونمون نزدیک خونه مادرشوهره چند تا کوچه فاصلس دخالتاش بماند مهمون میاد گاخاریاش بماند جایی میریم چس خوریاش بماند منم نمیرم اونجا شوهرم همش میره الانم اونجاس منم هنوناهار نخوردم گشنمه 

شوهرمو مغزشو شست و شو دادن دیگ فقط میگه النگو . از بسسس ک براشون مهمه که چشم فامیل هاشون در بیاد الن ...

چشم میخورینا تو زنشی بیشتر از خانوادش با توعه با سیاست حرف بزن باهاش رامش کن بگو اختیار مرد باید دست خودش باشه توقع دارم ازت بهترین تصمیمو بگیری 

این الان اینطوری داره میکنه فردا پس فردا ازدواج کنی بری زیر سقف همه تصمیمات زندیگتو مادر شوهر و خواهر شوهر میگیرن،پس بشین منطقی با شوهرت صحبت کن بگو بهتره قبل اینکه تصمیم مثبگیری برام النگو بخری باهم دیگه مشورت کنیم و منم در جریان بزاری ممکنه من خرج مهم تری از النگو و چشم فاکیل دراوردن داشته باشم،مادر خواهر تو فردا تو زندگی ما نیستن و نمیتونن به صلاح ما تصمیم بگیرن ما دوتاییم که صلاح زندگیمونو میدونیم