2777
2789
عنوان

نمیدونم راست میگه یا نه

225 بازدید | 30 پست

سلام خانما وقت همگی بخیر 
یه راهنمایی میخوام 
من داره ۲۱ سالم میشه یه خواستگار دارم از اقوام پسره ظاهرش و شغلش خوبه اما 
خانوادم به شدت مخالفن چون یه ازدواج ناموفق داشته 
این مدت تلاش کرده بهم ثابت کنه دوسم داره و .. صبور و مهربون بوده 
به خودم پیام داد و خواست سر حرفو باز کنه و مهربون باشه .. که دلمو به دست بیاره و .. منم منظورشو پرسیدم گفت بهت علاقه دارم و میخوام ازدواج کنیم و ... بذار با هم آشنا بشیم 
من خواستم با مادرم حرف بزنه چند روز بعد اومد حرف زد 
یه بار ردش کردم خیلی عصبانی شد و ... ولی باز دوباره اومد به خودم و مامانم پیام داد و با مامانم حرف زد 
خیلی پیگیره اما من نمیتونم راحت بهش اعتماد کنم 
با یه طلبه ای حرف زدم سر کتاب باز کرد و چیزای خیلی بدی گفت و گفت نکن اینکارو 
ولی رفتار خودش اینو نشون نمیده 
خانوادمم به شدت مخالفن و اون میخواد با هم آشنا بشیم و تصمیمشو گرفته
به نظرتون بگم با هم آشنا بشیم؟ یا بگم یه مدت صبر کنه بعد با هم آشنا بشیم؟ 
چون اینکه بگم صبر کنه یه جورایی وعده دادنه و اون میخواد این مدت مدام پیام بده و ابراز علاقه کنه و بعد چند ماه با هم آشنا بشیم بعدش بگم نه خیلی بدتره از الان 
به نظرتون باهاش آشنا بشم؟ بعدش میتونم راحت بشناسمش و اگه بد بود جواب رد بدم؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خانوادت بالاخره تجربه دارن، شاید چیزی میدونن که میگن نه، حالا اگه خودت دوس داری آشنا شی باید بتونی وابسته نشی تا تصمیم درست بگیری ، حداقل شش ماه تا یک سال در ارتباط باشی تا اخلاقش دستت بیاد، بد اخلاقی ، شکاک نبودن و خسیس نبودن و خیلی چیزای دیگه، فقط اگه بتونی وابسته نشی و احساسی تصمیم نگیری، اگه هجده تا بیست سال هستی کلا صرف نظر کن چون هنوز به اون پختگی لازم نرسیدی که راجع به این مسئله به این مهمی تصمیم بگیری

بهشون حق بده و  ببین دلیل عدم موفقیت اولیش چیا بوده..

خانواده شما ترس بی دلیل ندارن...

روشن شدن اون مسئله خیلی تاثیر داره

شماهم به لبخند امروز خیلی وابسته و خام نباشید.البته ببخشید.

موفق باشین

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

کسی که ازدواج ناموفق داشته هم حق زندگی داره.تو دقیق از زندگی قبلیش اطلاعات داری؟به نظرم اول در مورد دلیل شکست خوردن زندگی قبلیش کامل تحقیق کن.

طلبه ی سرکتاب باز کن چیه دیگه؟!

خودت عاقلی عزیزم،یه مدت باهاش باش تا کامل بشناسیش.اصلا عجله نکن،مهم اینه که کامل بشناسیش

همه جای ایران سرای غم است...

عزیزم کارت ی روزه انجام میشه، بیخبر برو سراغ زن اولش، اونوقته که میبینی چه بلایی داره سرت میاد، طلبه راست گفته این مرد یه روانی ب تمام معناست❣️

کم مباد از خانه ی دل، پای تو  
من جای شما بودم به حرف خانوادم گوش میکردم😉

یعنی همینجا ردش کنم؟ چون یه بار ردش کردم و اونم گفت دلمو شکستی و من کلی امیدوار بودم و .... رفت دوباره خودش اومد گفتم نه گفت بذار آشنا بشیم و ... ولی بازم اگه نه بگم باز همون حرفارو میگه دلم نمیخواد اذیتش کنم ولی اعتمادم ندارم بهش ...

کسی که ازدواج ناموفق داشته هم حق زندگی داره.تو دقیق از زندگی قبلیش اطلاعات داری؟به نظرم اول در مورد ...

والا من که تو زندگیشون نبودم ولی چیزایی که میدونم این بوده دیگه خدا عالمه عنق قضیه رو، خانواده دختره دخالت زیاد داشتن و حتی سر هر اختلافی جمع میشدن اینو میزدن 

و کلا میگفت خانواده زنش همش دعوا و اختلاف داشتن 

بحث و دعوای زیاد بین خودشون دو نفر و اینکه میگفت دختره همش به مامانم فحش میداد و ... 

میگفت همه کار کردم براش از پول و شرایط و تفریح و ...

و میگفت خیانت کرده زنش بهش فکر کنم در حد چت و زنگ...

و اینکه میگفته بدبین بوده مدام اذیتش میکرده و دعوا داشتن کلا  اینو از اطرافیان دیگه هم شنیده بودم که زنش بدبین بوده 

حقیقتو خدا بهتر میدونه ولی فکر کنم هر دو طرف مقصر بودن 

اینکه میگه من همه کار کردم و .. 

مهریه و ... کامل بهش داد 

والا من که تو زندگیشون نبودم ولی چیزایی که میدونم این بوده دیگه خدا عالمه عنق قضیه رو، خانواده دختره ...

من نمیگم دروغ یا راست میگه ولی تو داری ماجرا رو از زبون این آقا میشنوی فقط.همیشه باید حرف ۲ طرف رو شنید.

اگه میتونی یه راه ارتباطی با همسر سابقش یا هرکسی که می‌تونه اطلاعات بده پیدا کن

همه جای ایران سرای غم است...
برین مشاوره پیش از ازدواج تست شخصیت میگیرن ازتون

یعنی اگه هر مشکلی داشته باشه مشخص میشه؟ بعد مشاوری که میگین بهتره روانشناس باشه یا مشاوره خونده باشه؟ 

چون من خودم چیزی نمیدونم اما اون بنده خدا گفت این اصلا نمیتونه دوست داشته باشه نرو سمت این ازدواج 

اگه همچین چیزی باشه مشخص میشه؟