2777
2789
عنوان

بارداری اول🤰👶🏻

603 بازدید | 40 پست

سلام خانما 

من بارداری اولمه 

هیچ کس از اعضای خانواده ام نمی‌دونن 

نمیخواهم فعلا کسی بفهمه 

الان ۸ هفته ام 

میخواستم راهنماییم کنید که چه سونوگرافی ها و آزمایش های باید برم 

چه موقع باید برم 

و اینکه جفت خلفی چیه؟؟🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر گلم با جواب آزمایشت برو پیش متخصص برات پرونده تشکیل میده به موقعش مرتب میفرسته آزمایش و سونوگرافی

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

برو دکتر زنان راهنماییت میکنه..سونو قلب و ازمایش داری حدود همین هفته ها

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

برو دکتر برات همه چیوو توضیح میده

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍

جفت خلفی ینی جفت پشته بچه جلو 

عزیزم برو پیش یه دکتر خوب برات پرونده باز کنه مرتب چک کنه همه چیتو تمام ازمایش و سونوهای لازم هم مینویسه راستی مبارکت باشه به سلامتی بغلش کنی برای منم دعا کن امروز باید برم عکس رنگی..

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖

باید بری متخصص زنان الان

بنظرم 12 هفته اگه غربالگریت خوب بود بگو به پدر و مادر دو طرف دیرتر ازین مودبانه نیست اصلا بعدا اختلاف پیش میاد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش