2777
2789
عنوان

بارداری اول🤰👶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مبارک‌باشه به سلامتی 😍

بهترینش اینه تحت نظر دکترت باشی ماهی یه بار بری چکاپ همه موارد لازم رو مینوسه، در کنارش مولتی ویتامین اینا هم بهت میده.. 

اما به صورت کلی یه سونو ۷-۸ هفته برای صدای قلب باید بری، یه ازمایش خون و ادرار اولیه بارداری، یه سونو ان‌تی و ازمایشش که غربالگری اوله هفته ۱۲، یه سونو آنومالی و‌ اکوی قلب و ازمایشش که غربالگری دومه هفته ۱۸، یه سونو رشد جنین هفته ۲۳، یه ازمایش قند، یه سونو اخر بارداری برای زایمان!

بعضی از دکترا این وسطا به صلاح‌دید خودشون و با توجه به وضعیت بارداری و‌ بدن شما و‌ نی‌نی باز سونو و ازمایش میفرستن!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

حتما یک دکتر خوب پیدا کن با جواب آزمایش بارداری ات برو پیشش تا همین روز ها برایت سونو تشکیل قلب بنویسه بعد اگه همه چی اکی بود برای ۱۲ هفته برایت سونو ان تی یا همون غربالگری اول را مینویسه حواست باشه این سونو را دیر نری چون تایم مشخصی داره و هرچی دیر تر بری الکی ریسک مشکل دار بودن بچه بالا میره در حالی که ممکنه هیچ مشکلی نباشه و فقط به خودت استرس وارد میشه

حتما یک دکتر خوب پیدا کن با جواب آزمایش بارداری ات برو پیشش تا همین روز ها برایت سونو تشکیل قلب بنوی ...

بعد انشالله اگه همه چی اکی بود به خانواده خودت و همسرت هم اطلاع بده تا بعدا ناراحتی پیش نیاد

حتما یک دکتر خوب پیدا کن با جواب آزمایش بارداری ات برو پیشش تا همین روز ها برایت سونو تشکیل قلب بنوی ...

من بیبی چکم که مثبت شد آزمایش بارداری دادم مثبت شد 

رفتم پیش دکتر متخصص ۵ هفته و نیم داشتم

بهم گفتن ۸ هفتگی بیاید واسه سونو قلب 

آزمایش چکاپ کامل هم برم؟؟؟

یا دکتر مینویسن