2777
2789
عنوان

کیا با رژیم تعیین جنسیت کردن و همونی که میخواستن شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4500 بازدید | 77 پست

من بتوری ندارم ب رژیم

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من پسر میخاسم و شد  نرفتم دکتر از گوگل پیداکردم رعایت کردم ی ماه

عزیزم میشه جواب آزمایش خون ان تی رو برام بزاری اونجا که بتا نوشته عکس بفرستی ممنون میشم ببینم چون جنسیت شما الان مشخصه تشخیص از رو اعداد صحت داره یا نه

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
رژیم که نه چون واقعا هر وقت یادم میاومد رعایت میکردم منظورم اینه جدی رعایت نکردم فقط کلسیم یه ماه کل ...

عزیزم خدا خیرت بده عکس آزمایش خون ان تی رو برام میفرستی اونجا که بتا و پاپانوشته

عزیزم از سونو ان تی تشخیص میدین ؟؟ میشه از منو بگین تاپیکم هست

عزیزم میشه جواب آزمایش خون ان تی رو بفرستید بهم