2777
2789
عنوان

کیا با رژیم تعیین جنسیت کردن و همونی که میخواستن شده

| مشاهده متن کامل بحث + 4500 بازدید | 77 پست
عزیزم میشه جواب آزمایش خون ان تی رو برام بزاری اونجا که بتا نوشته عکس بفرستی ممنون میشم ببینم چون جن ...

بتام ۴روز قبل پری ۴۲۹ بود الان خونه نیسم برم باشه میفرسم

ولی این عددا ک میگن کم و زیاد باشه ب جنسیت ربط داره همش الکیه

بتام ۴روز قبل پری ۴۲۹ بود الان خونه نیسم برم باشه میفرسم ولی این عددا ک میگن کم و زیاد باشه ب جنسیت ...

نه عزیزم اون بتا رو نمیگم ی بتا دیگه تو ان تی هست

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه درست بود و بچم پسر بود عکس رژیمی که دکتر بهم داده رو تاپیک میزنم میزارم شاید بدرد بقیه بخوره

گلم منم ۳ ماه رعایت کردم کلا کلسیم رو حذف کردم و هرچی برای پسر خوب بود خوردیم ان تی گفت پسره ولی انومالی گفته دختره ،در کل بچه اولمه و از هر دو جنس میخوام فقط میخواستم اولی پسر باشه

عزیزم میدونم ازمایشو میگی  اینو نه سونو ان تی رو بفرس اگ عکسشو داری

خود سونو رو میخوای یا عکس جنین رو فرستادم 

گلم منم ۳ ماه رعایت کردم کلا کلسیم رو حذف کردم و هرچی برای پسر خوب بود خوردیم ان تی گفت پسره ولی انو ...

عزیزم میشه عکس آزمایش خون ان تی رو بفرستی ممنون میشم 

این قسمت