2777
2789
عنوان

حس گناه دارم. قضاوت شما چیه

206 بازدید | 18 پست

بچه ها خونوادگی با برادرم و دوستم و خونواده شوهرم و مامانم اینا قرعه کشی خونگی گذاشتیم ماهم قرعه کشی کردیم برادر شوهرم دوم شد بعد اخر سر یادمون افتاد یکی جامونده اسمشو ننوشتیم گفتیم گناه داره از اول قرعه کشی کنیم. برادر شوهرم گفت من نمیرم تو قرعه باز همون دومم قرعه کشی کردیم اینبار اونی که بار اول تو قرعه سوم شده بود افتاد نفر اخر خودشم تو مجلس نبود اعتراض کنه

میخوام قرعه رو بهم بزنم حس گناه دارم بردارشوهرمم زرنگی کرد بار دوم نرفت تو قرعه حس میکنم نامردی کردم

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک بار دیگه قرعه کشی کن تماس تصویری بگیر با اعضای قرعه یا فیلم بگیر بزار توی گروه هرکی هم زیر بار نرفت خطش بزن اسمشو از قرعه

سرنوشت، اسمش با خودشه ..هرچی توی سرمیگذره، همونو مینویسن✨😶

خوب میدونی درست نی 

و کار اشتباه رو برادرشوهرت کرده 

در ضمن توی قرعه کشی خانگی اصلا نباید تا اخرین ماه رو زودتر قرعه بزنی 

خیلی اشتباهه

هر ماه سر موعد خودش اول کل پول رو جمع کنید بعد 

اینجوری بهتره 

اونایی که افتادن اخر ممکنه کلا شرکت نکنن دیگه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

حقیقتو بهشون بگو که یه نفر یادمون رفته بود اسمشو توی قرعه بزاریم آخر سر یادمون افتاده  حالام برادرشوهره راضی نمیشه باهاشون هماهنگ کن بزنن زیر قرعه کشی بگن قبول نیس حتما باید جلو خودمون قرعه کشی کنین شاید تقلب کردین.

باز خوبه ادم باوجدانی هستی

خوابم نمیبره دوستم گفت تو وکیلی از طرف من اما من شاهد بودم سوم شد بار اول. بار دوم باز اگه از اول همه. باهم تو قرعه بودیم یه چیزی ولی بردارشوهرم نرفتم تو قرعه همون جای خودش موند

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
حقیقتو بهشون بگو که یه نفر یادمون رفته بود اسمشو توی قرعه بزاریم آخر سر یادمون افتاده  حالام بر ...

اره همین کارو میخوام بکنم 

خوب میدونی درست نی  و کار اشتباه رو برادرشوهرت کرده  در ضمن توی قرعه کشی خانگی اصلا نبای ...

اصرار کردن همون بار اول قرعه کشی کن چون میخواییم برنامه ریزی کنیم و تورمه و ازین حرفا. برادر شوهرم دوتا اسم نوشته بود بار اول یکی دوم شد یکی اون اخرا. ولی بار دوم قرعه کشی کردیم اون نفر دومشو که قبول نکرد بده زدو نفر سومم اسم اون یکی نفر خودش درومد 

خوابم نمیبره دوستم گفت تو وکیلی از طرف من اما من شاهد بودم سوم شد بار اول. بار دوم باز اگه از اول هم ...

اینبار برادرشوهره راضی نشد دوباره قرعه کشی شرکت کنه  بگو شرمنده پس نمیشه شرکت کنین چون درخواست جمع اینه دوباره از اول توی جمع قرعه کشی بشه

یک بار دیگه قرعه کشی کن تماس تصویری بگیر با اعضای قرعه یا فیلم بگیر بزار توی گروه هرکی هم زیر بار نر ...

اره این خوبه

اینبار برادرشوهره راضی نشد دوباره قرعه کشی شرکت کنه  بگو شرمنده پس نمیشه شرکت کنین چون درخواست ...

اره همینو میگم. حق خوری کرد

اصرار کردن همون بار اول قرعه کشی کن چون میخواییم برنامه ریزی کنیم و تورمه و ازین حرفا. برادر شوهرم د ...

وا این بچه بازیا چیه اونیکه نفر دومه رو قبول نکرده اونیکه نفر اخر بوده رو گفته دوباره قرعه کشی کنین. واقعا ببخشید گوش دراز فرضتون کرده شما چرا قبول کردین آخه؟؟؟ باید میگفتین نخیر جفت اسمارو شرکت کنی یا هیچکدوم بلکه اینجوری راضی میشد 

والا هر کسی قرعه رو راه میندازه حرف حرف اونه 

شما اختیار نداری و نمیتونی حریف بشی 

نشو 

چون خیلی سخته ها پول جمع کنی و قرعه و ...

مسئولیت داره 

تازه از غریبه اشنا سفته میگیرن تا اخر قرعه بعد پس میدن 

خیلی ها نفرات اول بودن میگیرن برا بقیه رو نمیدن میزنن زیرش حواست باشه

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...