داداشم ۱۳ سالشه زانوش درد میکنه خودش میگه جایی نخورده و حس قولنج شکستن داره من میگم داره قدش بلند میشه خودش میگه نه اون یه مدل دیگس دردش🤷♀️ به نظر شما چیه؟ از ظهر هی ناله میکنه تا حدودی هم میدونم داره بزرگش میکنه🙄 بنظر شما چیه زانو دردش
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
ممکنه کشکک زانو نرم باشه عضلات چهار سر ران ضعیف بشه و یا تحرک نداشته باشه احساس درد داره ،ببرین ارتو ...
پس لازم شد یه سر دکتر به بابام بگم ببرتش
قدیما من که خودم قد می کشیدم زانوم بدجور تیر می کشید و قشنگ خودم حس می کردم برای چیه، اینقدر ناز نمیومدیم الان بچه ها چه سوسول شدن 😂😂