2777
2789

سلام خانوما خواهرم ۳۲ سالشه دخترش ۱۶ سالشه 

خواهرزادم یه دوس پسر داره یکساله با هم هستن و پسره ۱۸ سالشه 

خواهرم به دخترش میگه رابطه رو تموم کنید چون هر دو سنتون پایینه و تا درستون تموم بشه پسر سربازی بره طول میکشه و جور شدنی نیست 

خواهرم میگه به جاش برو کلاس ثبت نام کن شنا برو زبان برو

خواهر زادم میگه ما عاشق هم شدیم و من صبر میکنم و نمیتونه جدا بشه 

حالا به نظر شما حق با کیه و چرا؟؟؟؟؟ 

درس خواهر زادم افت کرده و همش فکرش مشغوله 

خواهرم با پسر حرف زده و بهش گفته تموم کنید اونم گفته سخته و زنگ زده به حواهر زادم و گریه کرده گفته باید تموم کنیم

درسش مهمتره من بودم به باباش میگفتم تا حقشو بزاره کف دستش . درس باید بخونن . خواهرزاده‌ام هیچ حقی نداره اگر درس نخونه ولی اگر درس بخونه خب فرق داره

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
درسش مهمتره من بودم به باباش میگفتم تا حقشو بزاره کف دستش . درس باید بخونن . خواهرزاده‌ام هیچ حقی ند ...

درسش خوب بود ولی بعد از این ماجرا تمرکز نداره 

نه خواهرم هیچوقت به شوهرش نمیگه دخترشو میذارو رو چشمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا چه روزگاری شده از عواقب کارش بترسونیدش همین الان تو.ی مدرسه ای ی کلاس هشتمی باردار شده و مدیر ...

یا ابالفضل😱😱😱

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
خدایا چه روزگاری شده از عواقب کارش بترسونیدش همین الان تو.ی مدرسه ای ی کلاس هشتمی باردار شده و مدیر ...

اره حتما بهش میگم ولی اینا از هم نزدیک ۵ ساعت فاصله دارن و مادرش میگه راهش دوره اگه بخوای هم نمیذارم ازدواج کنی باهاش غربت سخته

ماام همین سن بودم با نامزدم بودیم بستگس ب عشقشون داره من متقتعدم ما یه تافته جدابافته ایم واقعا اگه از سر بچگی نیس عشقشون اوکیه ولی با این حال سختی خیلی داره من خیلی سختی کشیدم نامزدمم همینطور من توصیه نمیکنم والا اگه خیلییییییی عاشق هم نیستن

درسش خوب بود ولی بعد از این ماجرا تمرکز نداره  نه خواهرم هیچوقت به شوهرش نمیگه دخترشو میذارو ر ...

خب اشتباه میکنه همین باعث شده پررو شه و در آینده اگر موفق نشه مقصر خواهرت خواهد بود

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل