2777
2789

خوشبحال اونایی ک فکر میکنن میتونیم شوهرو کتک بزنیم 

یبار شوهرم تا حد مرگ کتکم میزد منم یه سیلی زدم بهش بدتر کرد بعد پدرشوهرم ب شوهر خر من میگفت چون دست روت بلند کرده باید طلاقش بدی مادر شوهرم میگه اون هرچقدرم کتکت بزنه تو نباید اونو میزدی و و و .....

خلاصه تربیت همه دست خانوادشونه بجای اینکع ب پسراشون یاد بدن تحت هرشرایطی نباید دست رو زنت بلند کنی مردسالاریو یاد میدن فکر میکنن چون مردن حق هر گوه خوریو دارن البته بعضیاشون 

چیه همتون طلاق توصیه میکنین،این خانوم حتی دلیلشم نمیگه،احتمالا کاری کرده که کتک خورده.هرچند تحت هیچ ...

جمله ی آخرت با جمله ی اولت همخوانی نداره

حتی اکه تو شرایط بدی هم ببینش حق کتک زدن نداره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چند سالته  و واقعا جدی گفتی 😂😂😂

اره بخدا۲۶

من همیشه میزنم 

قبلا تو مدرسه هم یه دختر پاپیچم شد و اذیتم کرد عصبی شدم زدمش

فرداش با فرغون اوردنش مدرسه🤣🤣🤣🤣بابام اومد مدرسه بجااینکه دعوام کنه میگفت جکی جان ژن منو‌ داری😂😂

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
خوشبحال اونایی ک فکر میکنن میتونیم شوهرو کتک بزنیم  یبار شوهرم تا حد مرگ کتکم میزد منم یه سیلی ...

اره دیگه همیشه بیرون گود بمونی و بگی لنگش کن خیلی آسونه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه ها به نظرتون حق طلاقو نگیرم؟؟

حق طلاق و بگیر حتما ولی اصلا امیدی نداشته باش این آدم شوهری بشه برات تا ابد

فقط سر سنگین باش یه مدت طولانی ببین اون تلاشی می‌کنه دلتو به دست بیاره

😂😂😂😂😂😂آدرس یکی میدم برو فقط در حد ترس میخوام لهش نکنی

متاسفم ترس خالی شامل پروژه من نمیشه😂

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
بچه ها به نظرتون حق طلاقو نگیرم؟؟

بهت نمیده عزیزم تو عصبانیت ی چیزی گفته