2777
2789
عنوان

تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیاااان

2360 بازدید | 11 پست

سلام

کسی تربیت بدنی دانشگاه فرهنگیان قبول‌ شده؟ چه سالی؟ ترازتون چقد بوده؟

آزمون عملیش سخت بود؟  چطور بوده؟

اگه ترازم خوب باشه، قدمم خوب باشه ،ولی وزنم خیلی کم باشه ممکنه ردم کنن؟

حتی با وجود اینکه ترازم خوب باشه 

چون تحقیق کردم تو شهرمون رتبه و ترازشون خیلی بالا نبوده و درحدی بوده که میدونم میارم اون قدر رو

در آخر اونایی که دارن میخون در طول تحصیل درساش سختن؟  بیشتر عملی هستن درساتون؟

جواب نگیرم دوباره میام تاپیک میزنم بگین لطفا😁 

خیلی به این رشته علاقه مند شدم🥲

منم تربیت بدنی دوست دارم ولی از طریق کلاس های فدراسیون دارم می خونم

فدراسیون چجوریه نمیدونم؟

استخدامی الان؟

من میخوام از طریق فرهنگیان برم از همون اول استخدام باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون عملی سختنیس   ولی تراز بالا میخاد  من قبول نشدم

شما رفتین ازمونش رو؟

اگه تراز کنکورم بالا باشه آزمون رو متوسط بدم به ترازم اضافه بشه شانس قبولیم هست؟

چون تحقیق کردم تو شهرمون خیی رتبه و تراز بالایی نمیخواد که در اون حد رو میارم

ولی خودم خیلی لاغرم براهمین گفتم شاید مشکل بشه برام

شما رفتین ازمونش رو؟ اگه تراز کنکورم بالا باشه آزمون رو متوسط بدم به ترازم اضافه بشه شانس قبولیم هس ...

بله من مرداد امسال رفتم  

بله  تراز کنکور فقط خیلی مهمه     قد و وزن زیاد مهم نیست    این جوری نیست که به خاطر یه کم    کم بودن وزن رد کنن

ولی شهر ما که رتبه خیلی خوبی میخاد کلا برا دبیری ها  حتما تراز بالای 9هزار اینا میخاد      من 7600شدم😢

بله من مرداد امسال رفتم   بله  تراز کنکور فقط خیلی مهمه     قد و وزن زیاد ...

اهان 

ببخشید آزمون عملی رو کی باید ثبت نام کنیم؟

بعد از کنکور تیر؟ بعد از اعلام رتبه ها یا بعد از اینکه دیدیم دعوت به مصاحبه شدیم یا نه؟ ببخشید دقیقا تو چه بازه ی زمانی میشه؟

من دقیق نمیدونم استرسش رو دارم یه وقت جا بمونم🥲

بعد اینکه ما اول می‌بینیم دعوت به مصاحبه شدیم یا نه و بعد میتونیم آزمون عملی ثبت نام کنیم یا اینکه اول ازمون عملی میدیم بعد میریم برا مصاحبه؟

و اینکه برای اینکه بتونیم آزمون عملی شرکت کنیم باید حتما تربیت بدنی رو بالاتر از اولویت های دبیری و ابتدایی بزنیم؟ یا نه برا آزمون عملی ترتیب اهمیت نداره؟

و اینکه موقعی که نتیجه های دعوت به مصاحبه اومد برا شما نوشته بود که برا تربیت بدنی دعوت شدید یا نه چیزی ننوشته بود؟

شما قبل از مصاحبه آزمون دادید یا بعدش؟

از کجا مطلع میشیم که وقتشه ثبت نام کنیم؟ سنجش اعلام میکنه؟

وزن من یکم که نه خیلی کمه😅

اره تو شهرما با تراز هشت هزار قبول‌ شدن 

دبیری و ابتدایی بالای ۹ هزار میخوان

شرمنده سوالام زیاده چون اطلاعات زیادی ندارم هنوز🥲

سلام خوبید ترازتون چند بود و اینکه از رشتتون راضی هستین؟

سلام باورم نمیشه بعد دوسال اومدم نی نی سایت. خب تراز کنکورم 7500 شد کنکور تجربی. آزمون عملیم هم حول و هوش 7000 شد. که هر دوی این تراز محاسبه میشه و یکیش فقط ملاک نیس. اما در باب راضی بودن خدارو شکر راضیم اما چون پسرم قطعا باید دنبال شغل دوم باشم ولی برا دخترا خوبه از رشته های دیگه فرهنگیان خیلی بهتره اعصابت راحته بالاخره ورزشم میکنی و حقوقم داری. اما بازم هر کی اینو میخونه بگم که این رشته خب کم میگیرن یعنی هم تراز کنکور مهمه هم عملی و هم مصاحبه خود فرهنگیان، حتی به اون فردی که باهات مصاحبه میکنه هم بستگی داره به هر حال اگه برا فرهنگیان میخونین و تو این رشته هم قبول نشدین خیلی غصه نخورین چون واقعا کار خدایه و شانسم درش خیلی دخیله