2777
2789

جلسه 7 آموزش عملی رو گذروندم مربی دو جلسه رو منو برد تو مسیر خونه ی خودش که به بچه سر بزنه یا محلی که کار داشت یا خرید داشت یک جلسه هم بارون بود الکی منو دور داد گفت نمیشه آموزش داد هوا بده، تا الان دنده کشی، دنده عقب، دور یک فرمان، پارک سی سانت و خروج از پارک و خاموش و روشن کردن یادم داده ولی هر کدوم و کمتر از 5بار رفتم دو جلسه هم ماشینش خراب بود پشت تقاطع و چراغ و... خاموش میکرد با اینکه کلا خونسردم ولی خیلی بهم استرس وارد شد احساس میکنم چیزی یاد نگرفتم بهش میگم ایرادامو تمرین کنیم میگه نه روال همینه خیلی ناراحتم ،میخواستم ببینم همه همینطوری هستن یا فقط مشکل منه،آزمونم گفتن بعد عید میفته همینایی که یاد نگرفتمم یادم میره، میترسم ماشین داداشم و بردارم برا تمرین تصادف کنم ،با این اوصاف نگرانم قبول نشم راهنماییم کنید چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینطورین.. طبق اموزشگاه پیش میرن.. چون مربی خصوصی نیستن که..

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

حین اموزش اینکه کارای خودشو انجام میداد بنظرم اشتباهه.

قانونش اینه کل ساعت اموزش رو بهت درس بده

دیگه بیشتر از اون ازاد حساب میشه

اگه کمتر از ساعت قانونی تمرین میکنه، باید به مدیر اطلاع رسانی کنی

🩵🪸

به نظر منم مربیت داره کم کاری میکنه من تو شش هفت جلسه اول تمام آموزشام تموم شد از اون به بعدش فقط تمرین میکردیم جلسات باقی مونده رو مخصوصا پارک دوبل و دور دو فرمان نیاز به تمرین بیشتر داره

اول از همه استرس نداشته باش

اگه خودتون ماشین دارین خودت تنها برو یجای خلوت 

مهمه که تنها باشی ها

تا بتونی تسلط پیدا کنی .یجای خیلی خلوت ده بار پارک هارو با خودت تمرین کن

اگه کسی رو با خودت میبری قبلش بهش بگو باهام حرف نزن تا حرفای مربیمو تو ذهنم مرور کنم

دنده کشی رو با کسی برو و جاهای خلوت برو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

اوف انگار همشون یه بامبولی در میارن 

اول بزار پارک دوبل را هم یادت بده بعد دیگه خودت هی بگو میخوام تمرین کنم 

ماشین داداشت هم با خودش توی یه کوچه خلوت طوری نیست باید تمرین کنی و بهش بگی دیشب رفتم و بلد نبودم یادم بده اگه اذیت میکنه برو آموزشگاه شکایت کن مربی عوض کن پول دادی 

نه روال این نیست عوض کن 

من با اینکه خیلی تسلط داشتم مربی انقد هر جلسه تمرین میداد که جفتمون کلافه میشدیم هر روز بجز آموزش اون روز حدودا ده بیست تا پارک دوبل و سی سانت و دور دو فرمان میزدم

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!

من مربی مو عوض کردم توام عوض کن بگو راضی نیستم منو میبرت به بچه اش سر میزنت یا جاهایی که کار داره اعتراض کن 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
پارک دوبل رو نشونت داده معمولا از اون امتحان میگیرن 

نه همینارو یاد داده هنوز امروز فقط یک دنده عقب یادم داد بقیه ش و منو برد خونه ش و برگردوند خیلی ازش ناراحتم