2777
2789
عنوان

میگن تاریخ عروسی عقب بندازید

670 بازدید | 32 پست

سلام دوستان قضیه ازین قراره امسال فروردین پدرشوهرم فوت شدن ما عروسی نگرفتیم رفتیم سرخونه زندگیمون گفتیم بعد سال پدرشوهرم عروسی میگیریم خانواده شوهرم گفتن ما سال 1ماه جلو میگیریم که تو عید نیوفته شماهم عروسیتونو یگیرید الان سال پدرشوهرم گفتن 19اسفند میگیرن ماهم گفتیم 27اسفند عروسیمونو میگیریم همه قبول کردن الان ما بیشتر کارها عروسی انجام دادیم قراردادها بستیم بیعانه دادیم زدن زیر میگن زشته شما 1هفته بعد سال عروسی بگیرید تاریخ بندازید برای سال آینده ماه بعدش من الان اعصابم خورد شده من نمیتونم تاریخ جابجا کنیم برای دوحرفه بودن اینا به حرف خودشون قبول کردن رفتیم کارها انجام دادیم درصورتی که میدونم اینا دارن بهونه میارن بنظرتون من بهشون چی بگم

تو هیچی نگو این مشکل همسرته با خانوادش 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پدر بزرگ همسرم فوت کرد عروسی ما شش ماه قبل مشخص شده بود از 40 گذشته بود همه گفتن عروسیتونو بگیرین من خودم پیشنهاد دادم انداختم دو ماه بعد با اینکه خیلی تو شرایط سختی بودیم ولی نمی خواستم یه عمر بهم حرف بزنن 

عروسی هفته اخر اسفند هم خیلی اعصاب خرد کنه همه کار دارن وقتای ارایشگاه ها به هم میریزه همه درگیر خونه تکونی و کارای عید و شلوغی خیابونا و ....

به نظرم بنداز عقب هم ناراحتی پیش نمیاد هم یه تایم بهتری میشه 

قشنگ هم نیست چهار روز بعد از سالگرد عروسی باشه خدایش حق دارن فقط اشتباه کردن اول اعلام نکردن

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

عمو یا دایی شوهرت نمرده ...اولین سالگردش هم هست به نظر منم زیاد خوشایند نیست یک هفته بعد از مراسم عروسی بگیرید ...یک سال صبر کنید ...پدر شوهرتون در واقعیت اسفند فوت نکردن فروردین فوت کردن پس بهش احترام بزارید 

خب سال پدرشوهرتو همین هفته اول اسعند بگیرن ک با ع وسی یکم فاصله داشته باشه

نمیگیرن ما به حرف خودشون کارهامون انجام دادیم الان میزنن زیرش اینا بنظرمن بهونه اشونو ک کلا ما عروسی نگیریم چون قبلا میگفتن