2777
2789
عنوان

فکرم خیلی درگیره بچه ها😔😔

238 بازدید | 21 پست

توعقدم شوهرم هفته پیش بهم گفت که دوست ندارم وطلاق حتی براطلاق توافقی اقدام کرده بودولی من زیربارنرفتم میگفت که مادرپدرم گفتن اگه باتواشتی کنم خونه راهم نمیدن بعدشم مادرش زنگ زدبهم وگفت باید بری طلاق بگیری کلی حرف بهم گفت بعددوروز پیش نامزدم یه کلیپ طنزبرام فرستادتوروبیکامنم چیزی نگفتم درجوابش بعدم من پروفایل روبیکام غمگین بودبعدامروز پروفایل قوی بودن وانگیزشی گذاشتم بعددیدم که نامزدم بلاکم کرده اخه چرا اینکاروکرده بعد بنظرتون یعنی پیگیرم بوده پروفایلمونگاه میکرده؟که بلاکم کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه که من دوست ندارم ونمیتونم باتوزندگی کنم الکی عیب وایراد میگیره ازم بعدم میگه تورابطه جنسی سردی ...

ببین اینا همش بهونه است . الان طلاقت نده .‌۵ سال بعد با بچه طلاقت میده .   این مرد زندگی نیست . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میگه که من دوست ندارم ونمیتونم باتوزندگی کنم الکی عیب وایراد میگیره ازم بعدم میگه تورابطه جنسی سردی ...

باهاش دوست بودی یا سنتی اومد خواستگاری؟

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

سلام بنظر من هیچ وقت خودتوکوچک نکن وگرنه یکسره روت سواره البته ببخشید که یکم رکم ولی واقعیت همینه،ترکش کنی خیلی بهتره که واسه آدمهای ارزش قائل بشی که هیچ درمان نمیکنندوخودخواهانه بفکرمنافع شخصی خودشون وخونوادشونند

بی دلیل ؟یعنی شما هیچ کاری نکردی و اون گفته طلاق ؟

میگه تو رابطه سردی وازم عیب وایراد میگیره بعدشم من گوشیشوچک کردم بعد عکسش رودیرم بایه زن خیانت کرده بهم بعد بهش کشیده زدم توگوشش میگفت تومنو زدی انتظار داری بیام زندگی کنم باهات اون خیانت کرده طلبکارم هست😔😔

میگه تو رابطه سردی وازم عیب وایراد میگیره بعدشم من گوشیشوچک کردم بعد عکسش رودیرم بایه زن خیانت کرده ...

ای بابا 😣😣

عکسه مال قبل ازدواج با شما بود یا بعدش ؟بنظر میاد جدی تر در مورد این مسأله تصمیم بگیری بهتر باشه 

یه مدت کلا فکر کن مجردی هیچ کاری نکن نه حرفی نه پیغامی نه توهینی هیچی 

ببین خودش میخواد چیکار کنه 

ای بابا 😣😣 عکسه مال قبل ازدواج با شما بود یا بعدش ؟بنظر میاد جدی تر در مورد این مسأله تصمیم بگیری ...

نه عکس مال چندماه پیش هست الان که عقد هستیم وزن داره بهم خیانت کرده میگه اون فقط یه شب بود اون زن هم هرزه بوده