2777
2789
عنوان

اردو

395 بازدید | 12 پست
من یه آدم منزوی و به شدت گوشه گیرم

حالا قرار شده فردا با بچه های کلاس ببرنمون اردو

من عمراااا دلم نمیخواد برم ولی یکی از دوستام همش اصرااااار کرد و زنگ زد و زاری و التماس

منم قبول کردم ولی الان حس خیلی بدی دارم

انگار میخوان روحمو در بیارن

من خلوت و تنهایی رو خیلی بیشتر دوست دارم حتی خونه مامان بزرگمم نمیرم از بس منزوی ام

الان موندم چیکار کنم

شماچی؟از اردو رفتن خوشتون میاد؟

چیکار کنم حسم بره؟

اینم بگم بچه نیستم ۱۸سالمه

غبارِ غم برود؛حال،خوش شود ..! "حافظ"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل خودت بودم قبل رفتن اینقدر سختم بود 

ولی وقتی میرفتم تمام حس بدم ازبین میرفت 

بروخوش میگذره

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خوش میگذره با رفیقات از دست نده همشون خاطره میشن

آره همش سعی می کنم ب همین فکر کنم

خصوصا اینکه سال آخره و دیگه تکرار نمیشه

ولی دست من نیست🤕

امیدوارم واسه منم همینطور باشه🥺❤️

به خودت سختنگیر مثل من پشیمون میشی 

برو تو جمع بگو بخند ، خودتو مجبور کن به این کار 

حسرت میشه وگرنه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
به خودت سختنگیر مثل من پشیمون میشی  برو تو جمع بگو بخند ، خودتو مجبور کن به این کار  حسر ...

باشه حتما سعی می کنم

ممنون از راهکارت🥺❤️❤️❤️