2777
2789
عنوان

روز 12 انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 12907 بازدید | 28 پست
دوتا دارم ولی بعید میدونم از فریز برگرده چون کیفیت نداره چون دوتا دیگه هم داشتم اونام از فریز برنگشت ...

انشاللا که این بار مثبت میشین و همه چیز عالی پیش میره،به دلتون بد راه ندین 

هیچ وقت سر از مصلحت خدا در نیاوردم ولی قطعا هر چیزی یه مصلحت و خیریتی پشتت هست ،انشاللا خدا دل هممون رو شاد کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من روز ۶ انتقالمه دیروز لک قهوه ای دیدم امروزم اولش قهوه ای بعدش شد ی لخته خون ریز شمام لک مید ...

سلام گلم 

بله منم وقتی انتقالم مثبت بود روز هشتم لک دیدم 

که زنگ زدم مرکز برام شیاف رو فکر کنم زیاد کردن

شیاف پروژسترون رو اضافه کردن 

شمام زنگ بزن بپرس چون من سیکل طبیعی بودم داروی دیگه ای نداشتم که بخوان تغییر بدن 

انشالله که مثبتی   

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
رفتین آزمایش خبرش رو بدین  ایشاللا که مثبته  واقعا راه سختیه 🙁

سلام گلم

یه نفر تو این تاپیک الان بهم پیام داده بود اومد بالا تاپیک بعدش پیام شمارو دیدم 

گفتم بیام بهتون خبر بدم که من انتقالم مثبت شد و الان یه دختر خانم تو دلم داره لگد میزنه 

با تمام وجودم این لحظات رو برای تمام منتظرا از خدا میخوام 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
سلام گلم یه نفر تو این تاپیک الان بهم پیام داده بود اومد بالا تاپیک بعدش پیام شمارو دیدم  گفت ...

سلام من دنبال علایم بودم اتفاقی دیدم شما...

دنبال کردم تا این صفحه

چقدر خوشحالم براتون

میشه خواهش کنم فرشته زیباتون بغل میگیرید مارو هم یاد کنید

من چهارشنبه میرم آزمایش خون بدم

هر چه خدا خواست همان میشود 😊❤🙂
سلام گلم یه نفر تو این تاپیک الان بهم پیام داده بود اومد بالا تاپیک بعدش پیام شمارو دیدم  گفت ...

سلام شماکه تجربه ای وی اف ناباروری دارین میشه عضوگروه تلگرامی بشین ماهم ازتجربتون استفاده کنیم

https://t.me/+xGaBuxxrVccxZGZk

چه روزی انتقال دادین؟من ۲۰ بهمن انتقال دادم دیروز بی بی زدم منفی بود 🥺هیچ علایمی جز هر از گاهی درد ...

منم همین طور منم ۲۲ دی انتقال دادم امروز دوازدهممه اما بازم منفیه ناامید شدم بنظرت می‌ره بالا دیگه یا نه ؟

سلام پنجشنبه باید برم آزمایش برام دعا کنین

سلام چیشد مثبت شدی انشاالله؟

تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم و‌تو مال من نباشی⁦❤️⁩تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم⁦❤️⁩
دوتا دارم ولی بعید میدونم از فریز برگرده چون کیفیت نداره چون دوتا دیگه هم داشتم اونام از فریز برنگشت ...

من ۲۰بهمن انتقال دادم استراحت هم نکردم هم راه رفتم هم کارخونه انجام دادم روز۸بیبی زدم کاملا منفی امروز۱۱هست علایم پریودی شدیددل درد دارم

دوتاانتقال منفی داشتم دقیق همون علایم رودارم الان😭