2777
2789
عنوان

روز 12 انتقال جنین

12906 بازدید | 28 پست

سلام 

روز 12 انتقال جنین هستم

روز هشتم بی بی زدم منفی بود

امروز خیلی کمردرد دارم 

گودی کمرم خیلی درد میکنه

اصلا میشینم اذیت میشم 

همش حس میکنم الان پری میشم

کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه؟؟

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه انتقال ندارم ،اما وقتی یک ماهه باردار بودم و نمیدونستم ،سر موعد پریودم ،عین دردای پریودی رو داشتم ،دیگ گفتم الانه ک بشم ،دل درد کمر درد و .. اما بعدش فرداش بی بی زدم مثبت شد

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
من تجربه انتقال ندارم ،اما وقتی یک ماهه باردار بودم و نمیدونستم ،سر موعد پریودم ،عین دردای پریودی رو ...

خدا از دهنتون بشنوه

خیلی نگرانم

حالت تهوع دارم 

اصلا نمیدونم چمه

از اسنرس یا انشالله مثبتم 

خدا از دهنتون بشنوه خیلی نگرانم حالت تهوع دارم  اصلا نمیدونم چمه از اسنرس یا انشالله مثبتم& ...

توکل ب خدا عزیزم،ان شالله هرچی به صلاحته همون اتفاق بیافته ،الان تو یه تاپیک بودم یه سری ها از اینکه جنسیت بچشون دلخواهشون نیست ناراحت بودن ،اونوقت شما اینور دل تو دلت نیست فقط بفهمی بارداری ،صبور باش خدا بزرگه💗💜

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
توکل ب خدا عزیزم،ان شالله هرچی به صلاحته همون اتفاق بیافته ،الان تو یه تاپیک بودم یه سری ها از اینکه ...

واقعا

خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه واقعا خیلی سخته این انتظار

توکل ب خدا عزیزم،ان شالله هرچی به صلاحته همون اتفاق بیافته ،الان تو یه تاپیک بودم یه سری ها از اینکه ...

فقط خدا بهم نگاه کنه یه نی نی سالم بهم بده 

جنسیت هرچی باشه با جون و دل میپذیرم  

چه روزی انتقال دادین؟ من ۲۰ بهمن انتقال دادم دیروز بی بی زدم منفی بود 🥺هیچ علایمی جز هر از گاهی در ...

من نوزدهم انتقالم بود 

منم علائمم فقط کمردرد داشتم و حالت پری همین 

که امروز بی بی زدم منفی بود 

دکتر به من گفت ۴اسفند باید آزمایش بدی،همش خودمو گول میزنم که شاید زود بی بی چک زدم 🥺🙁

دقیقا منم همینطور 

خدا انشالله نگاه کنه بهمون من از اول امسال درگیر تخمک کشی و انتقال بودم واقعا دیگه کشش ندارم بخوام سال آینده باز برم تخمک کشی و این روال رو بگذرونم

باز هم جنین فریز دارین؟

دوتا دارم ولی بعید میدونم از فریز برگرده چون کیفیت نداره چون دوتا دیگه هم داشتم اونام از فریز برنگشت کلا جنین هام ظاهرا کیفیت ندارن چون اسپرم ضعیف بوده