2777
2789
عنوان

حرف هایی با مادرم در اتاق خالی اش...

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 36 پست
خدا حفظشون کنه.سایه اش صد و بیست سال بر سرتون باشه

ممنون عزیزدل

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم. خدا رفتگان شما رو ببامرزه

با کلمه ب کلمت گریه کردم

منم مادرمو از دست دادم حاضرم کل زندگیم بدم دوباره ببینمش

منم گاهی تو ذهنم صداشو چهرتو تصور میکنم

گاهی تو خونشون ک خالیه صداش میکنم نمیخام عادت مامان گفتن از سرم بیوفته...

مامان منم لباساش هنوز رو رخت آویزه...اون چادر خوشبوش ک الان دیگ عطر تنش ازش پریده..میدونی وقتی میرم کوچه ای ک خونه مادرم اونحاست دیگ‌کسی نیست منتظرم باشه زنگو نمیزنم ۹ون کسی در رو ب روم باز نمیکنه باید با کلید باز کنم..میرم تو با حجم عظیمی از خاطرات و حسرت ها و دلتنکی ها و غصه هاروبرو میشم پاهام سست میشه نمیتونم برم حلوار آخه همیشه میومد استقبالم پسرمو میگرفت بغلش بدو میرفت تو و منو محل نمیداد بعد چت دیقه یهو میگف وااای دخارمو یادم رفت بیا بغلم ببینم قیزیم😭😭😭اشک و بغض امونم نمیده..مامان الهی فدای چشای نازت بشم ک تا اخرین لحظه اشک ریختی...مادر من جوون فوت شد دو ساله..هم پدرم از دست دادم هم مادرمو..از خدا برات میخام ک بهترینا نصیب مون بشه تا مادرمون اون دنیا از ته دل بخندن

تاپیکت بهونه ای شد برا خالی کردن بغضم 

روح مادر عزیزت شاد و غرق ارامش و رحمت ❤️‍🩹💐💔

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
چرا وقتی با مامانم بحث کردم باید اینو ببینم آخه😥

توروخدا برو از دلش دربیار

ببین منو ببین استارترو

کل ززندگیمو میدم ب امام حسین میدم ی بارم بخابم رو پاهاش نازم کنه بگه قیزیم پاشو موهات ببافم 

دلم مامانمو میخاد هیچکس بعد رفتنش حتی شبیه سایشم نشد...بعد مامانم تنها ترین آدم رو زمینم 

مادر ی چیز دیگس خاهش میکنم برو دستشو ببوس صورتشو انقد نگاه کن تا ازت شاکی بشه

کاش مامانم بود بوسش میکردم چشاشو میبوسیدم دستاشو میبوسیدم بخدا میرم سرخاک سنگ قبرش خیلی سرده مامانم دیگ‌جوابمو نمیده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
با کلمه ب کلمت گریه کردم منم مادرمو از دست دادم حاضرم کل زندگیم بدم دوباره ببینمش منم گاهی تو ذهنم ...

عزیز دلم منم با نوشته ات گریه کردم. چقدر قشنگ و ملموس احساست رو بیان کردی. خدا رحمت کنه پدر و مادر نازنینت رو. امیدوارم آنقدر توی زندگیت شادی باشه که دلت قرص بشه پدر و مادرت ازون دنیا حسابی هواتو دارن. خدا حفظ کنه گل پسرت رو

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
عزیز دلم منم با نوشته ات گریه کردم. چقدر قشنگ و ملموس احساست رو بیان کردی. خدا رحمت کنه پدر و مادر ن ...

مرسی عزیزدلم...تا عمر دارم حسرت مادرمو میکشم...روح مادرانمون غرق آرامش🖤🥀

چقدر حالتو از ته قلبم میفههههممم ۸ سال مادرم فوت شده بعضی وقتا صبح  از خواب بیدار میشم به  ...

سلام خدا رحمت کنه مادرت رو ببین من ختم کامل قران انجام میدم برا اموات اگه خواستین درخدمتم؟