2777
2789
عنوان

حرف هایی با مادرم در اتاق خالی اش...

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 36 پست

اشکمو درآوردی دختر و دلم لرزید یادم به دعواهای خودمو و مامانم افتاد مامانا تنها کسایین که عاشق ماهستن حداقل برای من اینطوره تنها کسی که توی این دنیا واقعی دوستم داره مامانه ولی ما همیشع اونا رو میرنجونیم🥺😔روح مادر عزیزت شاد بهشت جایگاهشون🖤

کاش بودی...

هی میگفتم حالا نمیشه ثوابا رو بذاری برای بقیه اهل زمین امشب بذاری بخوابیم؟! 

پشت چشم نازک می‌کنی و میگی الله اکبر

پتو رو میکشم روی سرم.... العفو العفو قنوت نماز وتر میشه لالایی دم سحر برام... چند دقیقه بعد صدات میاد که میگی حالا دو رکعت واجب صبح بخونی، دیسک کمر میگیری؟ میگم باشه الان و پتو رو بیشتر میپیچم به خودم....

.

.

وقتایی که درد داشتم میگفتم مامان بخون ...

نمیدونم فک کنم صدای خوندنش همون‌طور فالش و ناموزون هورمون ضددرد ترشح می‌کرد تو بدنم..

مامان هم کم لطفی نمی‌کرد می‌گفت لالالااااااا لا و اشکاش می‌ریخت...

یعنی موقع خوندن این آوای کلیشه‌ای لالایی به چی فکر میکرد که دو دقیقه بعد خوندنش صورتش عین برگای شمعدونی زیر بارون بهاری خیس می‌شد؟!

الله و اعلم

ولی بعدش دل دردم خوب میشد عوضش...

.

.

.

وقتی زنده بودی خودآزاری شبایی که خوابم نمی‌برد این بود که اگه یه روز نداشته باشمت چه حالی میشم؟! و درحالی که چند دقیقه‌ بعد خودمو وسط مراسم ختم خیالی میدیدم و صورتم خیس اشک بود و هق هق خفه ای هم داشتم با خودم میگفتم دیوونه اینم شد خیال پردازی ؟! الهی که این مامان خوشگل و تپل و غرغروم همیشه زنده باشه...

ولی خب حالا که نیستی دیدم سخت‌تر از خیال بود... می‌دونی چطور دلتنگت شدم؟! 

اینجوری که تشنه تشنه تشنه باشی و یه لیوان آب جلوت باشه اما اجازه نوشیدن ندن بهت تو از تشنگی بال بال بزنی...

همینقدر دلتنگتم... تو آبی...من تشنه... اون نیروی بازدارنده از نوشیدن هم مرگ...

( مامانم زنده است... تحت تأثیر متنت قرار گرفتم یه داستانک کوتاه نوشتم...) 

خونه ابدی همه مامان های سفر کرده سبز 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پدرم گفتم حوصله آدمها رو ندارم... پنجشنبه ها میان مزار و اگه نباشیم گیر میدن که اومدیم نبودید... ...

پدرتون تاحدی درست میگن عزیزم،

البته من تک فرزندم و همیشه غصه اینو دارم اگر هیچوقت ازدواج نکنم و بچه دار نشم یا بچه صالحی نصیبم نشه خدایی نکرده...بعد از مرگم کسی نیست سنگ قبر منو عزیزانمو بشوره چه برسه به فاتحه...بعد به خودم میگم کاش انقدر کارای خوب انجام بدم که همونا بشن باقیات و صالحاتم...تنها راهیه که این غصه رو از دلم میشوره...

پدرتون تاحدی درست میگن عزیزم، البته من تک فرزندم و همیشه غصه اینو دارم اگر هیچوقت ازدواج نکنم و بچه ...

عزیزم ان شاالله آینده خوش و بخت سبزی خواهی داشت و صدوبیست سال عمرت باشه و آنقدر دورت شلوغ باشه که نامت جاودان باشه

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
کاش بودی... هی میگفتم حالا نمیشه ثوابا رو بذاری برای بقیه اهل زمین امشب بذاری بخوابیم؟!  پشت ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اشکمو درآوردی دختر و دلم لرزید یادم به دعواهای خودمو و مامانم افتاد مامانا تنها کسایین که عاشق ماهست ...

ممنونم عزیزم.خدا حفظ کنه مادر ت رو

چقدر حالتو از ته قلبم میفههههممم ۸ سال مادرم فوت شده بعضی وقتا صبح  از خواب بیدار میشم به  خودم میگم الان مامانم زنگ میزنه یه لحظه یادم میاد .که دیگه نیست دلم اتیش میگیره .دو سال اول وقتی از خواب بیدار میشدم میرفتم سراغ تلفن،،،، میگفتم  بزار به مامانم زنگ بزنم . تلفن توی دستم خشک میشد چه روزای بدی بود. بعضی روزا از روی دلتنگی مثل بچه بلند بلند گریه میکردم  .از خدا برات صبر می‌خوام .و روحشون شاد .

کاش بودی... هی میگفتم حالا نمیشه ثوابا رو بذاری برای بقیه اهل زمین امشب بذاری بخوابیم؟!  پشت ...

از نوشته ات مو به تنم راست شد......... چقدر نزدیک بود...

از نوشته ات مو به تنم راست شد......... چقدر نزدیک بود...

🫀🫀🫀مادرت حالش خوبه حسم میگه.. عین همه مامانای شبیه مامانت 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
چقدر حالتو از ته قلبم میفههههممم ۸ سال مادرم فوت شده بعضی وقتا صبح  از خواب بیدار میشم به  ...

ممنونم عزیزم.خدا رحمت کنه مادر نازنینت رو.روحش در آرامش باشه

🫀🫀🫀مادرت حالش خوبه حسم میگه.. عین همه مامانای شبیه مامانت 

امیدوارم...... مادرم تنها یک ماه قبل از تولد دخترم رفت... وقتی رفت اونو‌خواب دیدم..توی خواب بهم بلیطی دادن گفتن فلان جا یه جشن هست... اما تو دعوت نیستی... این بلیط رو یواشکی بگیر و برو..رفتم و رفتم.. یه جاده بود تو دل طبیعت و مزرعه های گندم...و یه جایی دور دور یه سالنی بود آذین بسته... عین دهه فجر .. داخل سالن پر از آدم بود و صدای ساز و آواز میومد.. در کمی باز بود نگاهی انداختم صندلی چیده بودن... خواهر قشنگم رو دیدم که پسرم رو بغل گرفته بود... پسرم بزرگ شده بود😭😭😭 تا اومدم برم داخل، مامانم جلوی در ظاهر شد.. دستشو گذاشت و مانع شد.. گفت برگرد مامان... اینجا جای تو نیست... هنوز جای تو نیست ...تو باید برگردی😭😭😭😭😭😭

ممنونم عزیزم.خدا رحمت کنه مادر نازنینت رو.روحش در آرامش باشه

قربونت برم نوشتم آخر مطلبم مامانم زنده است😅🫀