2777
2789

؟؟

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋

یکی از فامیلامون هر وقت ک میریم خونشون معلوم نیست اون شیریتی هایی ک میاره برای چن سال پیشه خیلیم اصرار داره ک بخورم

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم...اگه بتونه میگه چیزی نخوریم ک پولا خرج میشه بزاریم تو بانک..حساب کارکنه وام بگیریم واز بزاریم تو بانک سود بگیریم قسطا بدیم...واز حساب کارکنه وام بگیریم....

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مادر شوهرم 

فسنجون برا مهمون درس کرده بود نفری یه پیاله توش پر از اب و ابکی و مرغم توش ریش ریش شده بود 

از اونور مرغ گذاشته بود فر بپزه نپخته بود وسطش خام بود 

خب یکی نیس بگه نمیتونی و موادشو نداری چرا فسنجون میذاری همون مرغ ریش ریش کن بازرشک و کشمش بذار جلو مهمون 

این چه فسنجونیه اخه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یکی ازفامیلامون

دوروز دهاتشون بودکسی خونه نبودغذادرست کنه بااینکه قندداشت فقط ازدرخت انگورخورده بو حتی نرفته نون عم بگیره قندش رفته بوده بالا

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

شوهرم از نظر خودم خیلی خسیسه جونش درمیاد تا پول بده کلا ماهی یه تومن بمن پول توجیبی میده 

با اون همه خریدام و میکنم جز خریدای بزرگ 

مثل مانتو و پالتو کتونی و اینجور چیزا سالی دوبار باخودشه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
بابا بزرگم خیلی زیاد خسیسه  مثلا یبار نوشابه خریده بود خونه ما رفتنی گفت بقیشو بدین ببرم

دمش گرم اینو مومیایی کنین نگه دارین...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

همسرم یه دوستی داره وقتی مجرد بود خیلی دست و دلباز بود خونه مجردی داشت دعوتمون میکرد کلی‌پذیرایی میکرد حالا زن گرفته زنش خیلیییی خسیسه همه دوستای دیگه متوجه شدن.رفتیم خونشون به عنوان پس غذا نفری یه سیخ چوبی داد توش یه سوسیس بندامگشتی یک عدد گوجه گیلانی و یک عدد زیتون بود و غذای اصلی هم کلا یه ظرف گذاشت وسط که توش ۸تا بال مرغ سرخ شده بود ما چهار نفر بودیم .... البته من هرگز به خاطر غذا جایی نمیرم گرسنه نیستم که! ولی کلا این حد از خساست در پذیرایی برام عجیب بود

یکی از فامیل های نزدیکمون وعض مالی خوبی دارن و یدونه هم بچه دارن بخدا بچشون حسرت همه چی رو داره یه گوشی قدیمی لباس قدیمی خالش رو میپوشه تازه جالب اینجاست میگه برای اینده زمین گذاشتیم براش اخه بچه الان حسرت به دل باشه مهم تره تا اینده که اصلا معلوم نیست 

دلی هستم (مخفف دلارای)
شوهرم از نظر خودم خیلی خسیسه جونش درمیاد تا پول بده کلا ماهی یه تومن بمن پول توجیبی میده  با ا ...

چقدر پول درمیاره که یه تومن میده به شما این مهمتره

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙